LBD x 2

Kävin eilen Villen kanssa Zarassa ihan huvin vuoksi, mutta kun huomasin alennuksien olevan paremmat kuin viime käynnillä, ei auttanut muu kuin laittaa käsivarsi täyteen vaatteita, joista kaksi, kiitos Villen, pääsi kotiin asti. Suosittelen ottamaan jos suinkaan mahdollista miesystävän mukaan shoppailemaan, sillä he antavat 100% rehellisen mielipiteen!  

Molemmat mekot on pikkumustia, mutta on se kiva kun on enemmän kuin se yksi. Ensimmäinen on leikkaukseltaa tosi simppeli ja vartaloa imarteleva kun taas toinen on hieman sporttisempi, Wang-tyyppinen mekko. Mulla tuli oikeanpuoleisesta mekosta mieleen Wangin kevätmallisto. Molemmat mekot maksoivat 17,95 eli sain ne erittäin edulliseen hintaan (ovh. 39.95e) Kumpi mekko kolahtaa teikäläiseen vai kolahtaako molemmat? 

Yesterday I went to Zara with Ville, just to see if they had any good clothes on discount. The fact that my other arm was full of clothes tells the answer. Thank God Ville was with me because he told an honest opinion on the clothes. In the end, these lovely LBD's found their way to my closet and I couldn't be more happier. Before this I only had one LBD so I glad to own 2 more. 

The first LBD is very simple and chic. It really flatters your figures, which is always a good thing. The second dress on the right remind me from Wang. There is this sporty vibe in the dress that is straigth from Wang's last collection. Which one is your favorite?


18 comments:

 1. I think that the first one that goes straight down looks so chic and fabulous
  thesimpleeye.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's really chic! :) xx

   Delete
 2. I definitely like the second one better...those shoulder details are gorgeous! ;) xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  ReplyDelete
 3. Katoin ihan samaa verkkoselkästä mekkoa Zarassa vissiin eilen :D Ärsytti niin sikana ettei ollu rahaa. Nyt olis mutta ei oo aikaa käydä shoppailemassa tänään.. Hitto!! Jäiks sinne kokoja, katoitko?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Joo, kyllä sinne jäi molemmista vielä S kokoa. :) xx

   Delete
  2. Ens viikolla käyn kattomassa josko ois vielä..Ei ämmäkään, M-koko siis (:D) oo yleensä huomattavan iso mulle. Tai no riippuu kyl vaatteesta. :)

   Delete
 4. LOVE the mesh detailing on the second dress! Both are super chic!

  xx
  Lauren

  http://slowburnfastburn.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mee too! I just fell in love with it so bad! :) xx

   Delete
 5. Anonymous7/13/2012

  Musta molemmat on tosi hienoja enkä malta odottaa että pääsen näkee mitä sä noiden kaa miksailet. Neon korut olis hyvänäköisii ton mesh mekon kaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) No mä just mietin neonia tuon mesh mekon kaa :D xx

   Delete
 6. Cool dresses ! :)

  http://meritique.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Anonymous7/13/2012

  Ihanii!

  ReplyDelete
 8. Wow they're both gorgeous

  ohsillyfashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. aren't they? ;)xx

  ReplyDelete
 10. Ihana tuo oikeanpuoleinen!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx