GAGA-LICIOUS


Näin upealta Lady Gaga näyttää VOGUEn uusimman numeron kannessa. Vaikka kansikuva onkin upea, on epäreilua että ihmiset jotka työstivät kuvia loivat Gagalle uuden vartalon. Hänen vyötäröään on selvästi kavennnettu mikä minusta oli aivan turhaa. Hän on upea juuri sellaisena kun hän on eikä hänen pitäisi joutua photarin uhriksi, kenenkään ei pitäisi.

—–

I absolutely adore this VOGUE's September 2012 cover of Lady Gaga. She looks breathtaking, even though the people behind the cover did slimmed her body. She is gorgeous and she doesn't need to be photoshopped. 

Photos: Vogue.com

8 comments:

 1. Selailinkin tuota muhekaa numeroa juuri eilen läpi...pääsin noin puoliväliin, kun voimat loppui käsistä ;)
  Kansi on kyllä upea, mutta olen samaa mieltä, että tuo photoshoppaus on kyllä aivan turhaa ja tässä tapauksessa silmiinpistävää.
  Ja hei hauska tuo behind the scenes -video!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, voin sanoa aivan samaa, ja on ihanaa ettei VOGUEta luetakaan hetkessä läpi. Jokaisen sivun lukeminen on luksusta arkeen, ja luen sitä ilomielin hitaasti ja hartaasti. :)

   xx

   Delete
 2. Hi, honey! I really liked your blog, you have great photos! Now, I am your faithful follower! I really hope that you enjoy my blog and you will be my follower!)))) Miss you, kiss!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thanks for your sweet comment! :) xx

   Delete
 3. I usually don't like Lady Gaga but these pictures are really beautiful!

  Lens&anythingElse

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love Gaga, and she looks GORGEOUS :)

   Delete

Thank you so much for your comment! xx