MYYNNISSÄ :: SABRYNE BLUE PUMPS

Voi samperi. Mä en enää koskaan luota siihen mitä ne Nelly.comissa sanoo. Nellyn sivuilla suositeltiin ottamaan normaalia pienempi koko koska Sabrynet on hieman suurikokoisia. No, meitsi teki pyydettyä työtä ja tilasi 37 kokoiset korkkarit. Kun sain kengät, ne sopivat ihan hyvin mun jalkaan, mutta oltuani korollisissa nilkkureissa koko päivän, päätin kokeilla meneekö jalkani vielä näihin sinisiin unelmiin, sillä toki se jalka turpoaa siellä kengät sisällä kun niissä kävelee. No, mä yritin laittaa mun jalan sinne, mutta kun en saanut. Hemmetti, mie katoin löytyisikö Nelly-paketistani palautuslomaketta mutta ei. Nykyään se pitää tulostaa netistä...MIKSIIII?! Miksi tehdä tuotteiden palauttamisesta niin hankalaa? Aaah, varmaan siksi että ihmiset eivät jaksaisi vaivauta palauttamaan mitään. Okei, se on totta sillä mä en jaksa mennä kirjastoon jonkun palautuslomakkeen takia, joten päätin katsoa jospa täällä blogini puolella on joku ihana 37/pieni 38 kokoinen lukija, joka voisi olla ihana ja adoptoida nämä muruset. Koska kengät on uudet, enkä ole kävellyt niissä ulkona kertaakaan, joudun pulittamaan sen hinnan mitä  Nellyssäkin on. Helpointa olisi se jos joku pk-seudulta olisi valmis nämä ottamaan huostaan, jotta molemmat säästyttäisiin postitussähläykseltä. 

Hintaa näille murusille on 15,95e 

***

Oh S**t. These pumps are too small for me even though the people on Nelly.com recommend to take one size smaller than normally. When I got these, they fitted pretty well, but after work, walking in ankle boots for 10 hours, I decided to test if my swallowed feet would fit in to the shoes...well...they didn't. So, I ordered size 38 from Nelly.com - hopefully they aren't too big, haha. Now, I try to find a new owner to these shoes.


Niin ja jos joku kyselee niin kyllä, meitsi tilasi jo 38 kokoiset korkkarit - toivottavasti ne ei ole liian isot. 

6 comments:

 1. haha my feet are way too big, but the talking bubbles are a bit cute.

  ladybear.me

  ReplyDelete
 2. These pumps are amazing. I have the same pair in orange and it's my smartest investment (although I got them for free) in terms of shoes so far : ))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Oh, I was thinking of buying the orange ones, but the blue ones stole my heart. :) xx

   Delete
 3. lovely heels

  great colour


  Lady-Pa

  xoxo

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx