GREAT DEALS

En ole koskaan tilannut mitään Fashionstorelta, sillä en ajatellut että sieltä koskaan löytyisi minulle mitään. Kun katsoo tuotetarjontaa; nike, guess, calvin klein ja liu jo eivät ole niitä merkkejä joita näkee vaatekaapissani. Saatuani blogini sähköpostiin viestin Fashionstorelta ja heidän tarjouksesta, löysin rohkeutta käydä heidän nettisivut kunnolla läpi. Löysin yllättäen sieltä ajattomia vaatekappaleita, jotka sopivat minun mielestäni useamman vaatekaappiin, myös minun. 
Minulla on Calvin Kleinen Beauty hajuvesi - sen takia hajuvesi pääsikin tähän sillä suosittelen sen ostamista. Beauty on aivan ihana hajuvesi, ja tunnen itseni voimakkaaksi ja vahvaksi kun suihkautan sitä. :) 

Fashionstoressa on nyt paljon syksyisiä uutuuksia, joiden kunniaksi he järjestävät Klubipäivät!
Tämä tarkoittaa sitä, että Fashion Klubilaiset saavat aina vähintään -5% alennusta Fashionstoren tuotteistamme ja ostotason mukaan jopa -20% mikä on hyvä diili!
29.10-4.11.2012 välisen ajan nämä Fashion Klubilaiset saavat kaikista tuotteista (myös alennetuista) -15% extra-alennusta!
Ja mikäli tilauksen loppusumma ylittää 150
euroa ostoskorissa, asiakas saa lisäksi 20 euron arvoisen lahjakortin kaupan päälle!
Liittyminen ei maksa mitään, joten suosittelen tätä heille jotka ovat suunnitelleet ostavansa jotain Guessilta tai Liu Jo:lta! 

Here are some of my favorites from Fashionstore. Feel free to check out their website! Pääsette kohteisiin linkkiä painamalla. :)Commerical-tunnisteella merkityt postaukset sisältävät mainoslinkin.

2 comments:

  1. i adore the shoes. so sleek and sophisticated! x

    ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx