ARMY OF GENERATION


Vuoden kohokohta tapahtui viime viikon perjantaina kun pääsin katsomaan Mert Otsamon muotinäytöstä, Army of Generationia. Tunsin itseni todella etuoikeutetuksi sillä Vanhalle oli kokoontuneet monet suomalaiset muodin vaikuttajat joita ihailen suuresti. Otimme ystävieni, Ann Marien ja Olesjan kanssa juomista ja nautimme upeasta illasta. Oli mukava jutella niinkin upeassa ympäristössä, seurasta puhumattakaan. Paikalle oli saapunut hyvä ystäväni, Mariam jonka kanssa tuli myös rupateltua. Pian istuimmekin eturivissä, odottelemassa muotinäytöksen alkamista. Kun näytös lähti käyntiin, pulssini nousi kurkkuun sillä oli häkeltynyt mitä Otsamo oli saanut aikaiseksi – vasta 22-vuotias ja niin vahva visio! Meinasin pyörtyä kun näin nahkahousut joissa oli kultaista kirjailua sillä ne olivat niin upeat! Kokonaisuudessaan näytös oli aivan upea, ja olen erittäin ylpeä Otsamosta, ja siitä että meillä on Suomessa näin upea suunnittelija joka uskaltaa ottaa riskejä ja seurata omaa visiotaan. 

Näytöksen jälkeen, jäimme juttelemaan muiden kutsuvieraiden kanssa ja myöhemmin jatkoimme matkaamme kohti Adamsia. Samassa paikassa oli Indiedaysin ID julkaisubileet meneillään, mutta se ei menoamme haitannut – päinvastoin. Adamsissa tuli vietettä pari tuntia, jonka jälkeen oli pakko lähteä kohti kotia sillä seuraavana päivänä mulla oli shoppailureissu asiakkaani kanssa. 

Kiitos Mert Otsamo, että teit illasta ikimuistoisen. 

The headlight of year 2012, happened on last Friday in Vanha Yliopistotalo. In that day, I saw finnish designer, Mert Otsamo's fashion show, Army of Generation. I felt really privileged because there were so many Finnish fashion leaders that I admire so much. I was having a wonderful time with my friends Ann Marie and Olesja. After socializing and drinking sparking wine, we went to sit on our seats to wait the fashion show begin. I was really excited to see what Otsamo had for us because I had huge expectations for the collection. When the fashion show started, I almost fainted because I saw so many an amazing garments that made me go nuts.  The collection was beyond fabulous and I couldn't believe that behind it was only 22 year old man. Otsamo had an amazing vision for the concept and I can't find words to say how happy I am for him! 

After the show, we started to talk with more people and asking their opinions of the show – they loved it. Later on, we left to after party, which took us to Adams. After couple of more hours, I had to leave because I had to see my client in the next day.
 Over all the night was amazing and all thanks to Mert Otsamo and the Army of Generation. 

20 comments:

 1. Vitsi miten upeana olit taas liikenteessä, noi huulet on ihan mahtavat! Ja miten pitkä toi sun tukkakin on?! Voi hyvää päivää vaan.....

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Jenna sinua, ja sun ihania kommentteja. Teit päivästäni aurinkoisemman! :) <3

   Delete
 2. Upeta kuvia!:) Ja näytät tosi kauniille!

  ReplyDelete
 3. wow! great show! and love the jumpsuit you´re wearing!!! :) xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was amazing! :) Thank you so much! :) xx

   Delete
 4. Anonymous11/19/2012

  Oot upee, piste! <3

  ReplyDelete
 5. ya:) You look great :)

  ReplyDelete
 6. Ah, kuinka kauniita vaatteita ja kuinka upea sinä!
  Oikein säteilet onnesta! <3

  ReplyDelete
 7. Tosi kivoja ja onnistuneita tunnelmakuvia! Haalari on myös kiva valinta näytösiltaan :-) Oli varmasti mahtavaa olla paikan päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Olin todella tyytyväinen haalariin - siitä kiitos Minni f. Ronyalle! :) Paikan päällä oli mahtava fiilis! :) xx

   Delete
 8. xx Hyvät kuvat tuli!! Näytät tosi kauniilta!

  ReplyDelete
 9. Anonymous11/24/2012

  Moi! Kivoja kuvia :) T. Meri

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx