M-A-C BRUSH CRAZE!


Edellisessä postauksessa kävi siis ilmi että suunnistin Macin tiskille hakemaan minulle varattua juttua, nimittäin Macin meikkisivellinsettiä - matkakoossa! Macin siveltimet ovat erittäin kalliita, mutta kiitos tämän matkasetin, ostaja saa neljä laaduksta sivellintä yhden hinnalla! Onneksi sain kyseisen setin sillä Macin tuotteet menevät aina kuumille kivill
kiville; ei mene kuin vartti niin kaikissa uutuuksissa lukee sold out
En malta odottaa että pääsen käyttämään siveltimiä, ja heti kun olen saanut tuntumaa siveltimistä, kerron teille 100% mielipiteeni siveltimistä. Settiin kuuluu meikkisivellin, poskipunasivellin, häivytyssivellin ja luomivärisivellin eli täydellinen setti, pienessä, kätevässä pussukassa! 


As you saw in the previous post, I went to Mac to get something. Well, I went to get a cute pouch that included four amazing makeup brushes in more handy size than the regular brushes. I'm so glad that I was able to get this set, because in Finland, all the newest Mac products are sold out in few hours so I was lucky to have this. The set has stippling brush, blush brush, blending brush and an eyeshadow brush; basically everything you need to create a makeup look! I can't wait to try these brushes out and I'll make a review on them as soos as I've tried them out. 
20 comments:

 1. Oh, they do look good.. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. So good that I am afraid to use them : ) xx

   Delete
 2. Hei vau! Paljon toi makso? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setti maksoi 58 euroa. :) xx

   Delete
 3. Heii, mäkin kävin viime viikolla ostamassa juuri tuon saman setin(täällä Skotlannissa tosin)!:) Oon ihan ihastunut niihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kannataa! ;) Muuten, onko hinnat miten paljon eroavia siellä verrattuna suomen hintoihin? :) xx

   Delete
  2. En muista kovinkaan monen tuotteen suomi hintaa..mutta muistaakseni huulipunat on täällä ehkä 0.5€ halvempia, joten ei mikään hirmu huima ero. Tuo setti taas oli vajaan kympin halvempi (n.49€) :)

   Delete
  3. Niin, eihän 50snt ero ole päätä huimaava, mutta settien ero on jo tosi suuri! :) Mulla asuu ystävä kanadassa - täytyy kysyy paljon siellä on hinnat sillä jos ne on edulliset, vois tilata sieltä. :) xx

   Delete
 4. ohh that´s awesome! those are great brushes!!! I want!!! :) xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. They are pretty amazing, especially the blending brush took my breath away!: ) xx

   Delete
 5. I really like your blog dear!
  Keep up with the great work!!

  XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you so much for you sweet comment! You guys are my inspiration and motivation to blog! <3

   Delete
 6. Oi miten hyviltä noi näyttääkään, varmaan melkosen toimivia!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ne! Kokeilin niitä tänään ja voin sanoa että setti oli rahan arvoinen! :) xx

   Delete
 7. great = \DDD  www.live-style20.blogspot.com

  new post

  xoxo

  ReplyDelete
 8. Moi!

  Jakaessasi osan tarinastasi mun blogissa, heräsi mun mielenkiinto tulla kurkkaamaan, että ketä oikein olet ja millaista blogia pidät. Ja niinhän siinä kävi, että blogisi on niin koukuttava, että pakkohan tätä on alkaa seuraamaan!Jos haluat olisin kiitollinen, jos myös sinä liittyisit mun blogini lukijaksi! :-)


  http://style-janina.blogspot.fi/

  Ps. Oot superkaunis!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että tulit kurkkailemaan blogini puolelle ja kiitos että päädyit lukijaksi -toivottavasti blogini tuo jtn kivaa arkeesi! :)

   Oikein ihanaa loppuiltaa sinulle! :)

   Ja sinä se tässä kaunis olet!! <3

   xx

   Delete
 9. Moikka:) Nuo MAC siveltimet ovat varmasti huippuja. Kävin viikonloppuna Glasgowissa ja siellä oli Mac'in liike; oli niin koukuttavan näköinen:) Harmi että se oli jo mennyt kiinni kun bongasin sen;D kerro ihmeessä miten siveltimet toimii;) Terkuin Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Nina! Olen juuri suunnitelemassa postauksen tekoa, ja voin tässä ja mainita että postaus tulee olemaan siveltimien ylistämistä! :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx