SIGMA 30mm


Tänään saapui mun uusi objektiivi: Sigma 30mm f/1.4. Kiitos ihanan Teemu Blingin, joka suositteli kyseistä objektiivia. Nyt en malta odottaa että pääsen ottamaan asukuvia...toivottavasti mun ystävät on yhtä innoissaan kuin minä.

Today, I am the happiest person in the world! My new baby arrived to me and I can't wait to take outfit photos for you guys. I'm sure that my friends will have more fun to take my pictures... I hope. 

12 comments:

 1. great! you´re so lucky! xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  ReplyDelete
 2. Kerrohan kokemuksesi sitten! Mullakin on uusi objekti harkinnassa. :)

  ReplyDelete
 3. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying:)FOLLOW YOU NOW! Please check mines If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?
  Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your sweet comment! I'll go check your blog right away! :) xx

   Delete
 4. nice :) what kind of camera do you have? sigma? :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is! I have Canon EOS 600D :) xx

   Delete
 5. Nice! Mitä maksoit tuosta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know, right? ;) Se maksoi 390 euroa. xx

   Delete
 6. Mites on objektiivi toiminut? Yritän tässä itsekin suunnistaa laiteviidakossa, ja luin jostain, että 80mm olisi yleensä muotikuvauksessa käytetty objektiivi, koska se ei vääristä mittasuhteita, toisin kuin laajakuvaobjektiivi. Miksi siis päädyit juuri tämän objektiivin hankintaan? Toivottavasti vastaat, ja kiva blogi sulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Mun oli tarkoitus tehdä tällä viikolla postaus sigmastani mutta voin mie myös erikseen kertoa mitä mieltä olen. :) Eli siis olen tykännyt todella paljon sillä valoaukko on just hyvä ja antaa ihanan ns. blurrin taustalle. Ja kyllä muiden antama positiivinen palaute on auttanut paljon uuden objektiivin hankinnassa. Testasin 80-200mm vähän aikaa sitten ja pidin todella paljon siitä kun kuvattava henkilö on mahdollisimman kaukana, ja sit zoomaat ihan lähelle niin voi pojat miten upean kuvan se luo! Yksi mikä mulla on auttanut tuohon "vääriin mittasuhteisiin" on että kuvaaja menee kyykkyyn sillä jos se ottaa ne seisalleen, tapahtuu ns. vääristymä; jalat lyhenee ja ohunee ja pää kasvaa. :D Mutta olen tykännyt tosi paljon ja eikä tuo tule olemaan mun viimeinen objektiivi – tulen varmasti ostamaan lisää objektiiveja. Kannattaa miettii omia tarpeitaan kun lähtee ostaa objektiivii, sillä se on suuri sijoitus ja mulle 30mm oli hyvä sijoitus!

   Kiitos ja oikein ihanaa joulunodotusta sinne! :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx