That wasn't my cup of tea!Hei kaikki siellä ruudun toisella puolella! Miten siellä voidaan? :)
Eilen näin ystävääni Johannaa pitkästä aikaa, ja oli kyllä ihana nähdä häntä! Näimme viimeksi kesällä joten oli jo aikakin kun hän tuli täällä käymään. Itse olen niin kiireinen ettei aikaa löydy lähteä käymään Joensuussa. Kävimme eilen Johannan kanssa kahvilla Fazerilla, ja tilasimme jotain valkoista teetä. Hmm...se maistui sanoin kuvaamattomalle ja tuoksui navetalle. En yleensä huomaa moista, mutta tämä tee oli poikkeus. Jotta sain sen juotua, täytyi minun laittaa paljon sokeria ettei maku häiritsisi juomista. :DPäivä oli tosi mukava, ja valitettavasti asukuvat jäi vähiin. Johanna oli ihana ja otti paljon kuvia, mutta mulla on semmonen ongelma että mun Canonin 50mm f/1.8 on mennyt jotenkin rikki, ja sillä voi nykyään ottaa enää manuaaliasetuksin kuvia - ei hyvä. Täytyy olla niiiiiiin tarkka että tarkennus kohdistuu kuvattavaan eikä takana olevaan seinään. Kun katsoin kamerasta kuvia, ne näyttivät hyviltä mutta koneelta katsottuna ne oli blurria täynnä. En tiedä oliko objektiivini maanantaikappale vai mikä mutta kyseinen objektiivi on muovia, jonka takia sitä täytyy kohdella kuin kukkaa kämmenellä vaikka ei se mun tapauksessa auttanut pätkääkään. Mutta ei se haittaa, sillä mä laitoin tilaukseen uuden objektiivin josta kerron lisää Facebookin puolella. Jos et vielä seuraa minua siellä, tee se nyt sillä päivitän sinne päivittäin juttujani. Ja kun olette tykänneet, laittakaa seinälle arvauksia siitä mikä objektiivi on matkalla luokseni. ;) Hello guys! How are you guys? 

Yesterday, I saw dear friend of mine, Johanna who I don't see pretty often. I was so happy to see her, because the last time when we met was in summer. We went to chilling in Fazer Café and ordered random tea just for fun. Well, I gotta tell you that the tea wasn't my cup of tea. Haha, I usually don't take the flavor of tea too seriously, but that one was just disgusting. Even the smell was indescribable -- I had to add tons of sugar to make the flavor disappear. 


The day was really nice, and unfortunately, I don't have outfit pictures for you because my Canon 50mm f/1.8 is slowly dying. I don't what the hell happened to my lens but it'll never be the same again. But no worries, because the lens was crabby and cheap anyways. And I'm sorry if I hurt anyone with the previous sentence. I ordered a new lens, with I'll reveal later on my Facobook Page. If you don't follow me there, please make sure you do because I'm always there...with my silly things. Oh, and when you do follow me there, make a guess what lens is coming on my way. 
Necklace :: H&M
Denim shirt :: H&M

4 comments:

  1. Oi, toi kaulakoru on ihana! Ja farkkupaita myös! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. -Jeans shirts or plaids look so cool with statement jewellery :)

    http://ohsillyfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx