NEUTRAL

Eilen tuli vietettyä aikaa Teemun kanssa, jonka kanssa pyörittiin Etu-Töölössä. Kyseinen päivä oli tosi kylmä eikä mun parka+poncho combo auttanut asiaan – arvioin ulkona tarkenemisen niin metsään että ihan hävettää. Vaikka olo oli kuin jääkalikalla, meillä oli mukavaa yhdessä. On ihan tajutonta että joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia, mutta lunta ei näy missään. Näyttää siltä että luontoäidille annettiin väärä osoite, argh. 

Olen muuten aivan rakastunut Minni f. Ronyan tulevan kevät malliston paitaan. Tämä paita on tajuttoman tyylikäs ja se on tehty cupro -nimisestä materiaalista mikä tuntuu taivaalta ihoa vasten. Rakastan yhdistää erilaisia materiaaleja samassa asussa, joten laitoin vahahousuni jalkaan mitkä ostin vähän aikaa sitten Gina Tricotista. Mä olen aivan hulluna näihin housuihin, mutta ainoa miinus on se että ne ei ole täysin istuvat vyötäröltä. GT:n farkuissa ja housuissa olen kokoa W27, mutta nämä kyseiset housut on W28. Tämä koko oli ainoa mitä heillä oli jäljellä, joten ostin ne – kaikki on hyvin niin kauan kun housut ei tipu mun nilkkoihin. :D Tarvitsen ehdottomasti enemmän kuin yhden parin vahahousuja, sillä ne näyttää nin hyvältä ja tuntuvat vielä paremmalta. Zaralla on myös tosi hyviä vahahousuja, joten täytyy käydä katsomassa heidän värivalikoimaa.

Yesterday, I was having really awesome time with my new friend, Teemu who I get to see rarely so it was nice to talk and walk around Etu-Töölö. That day was extremely cold, especially because of the wind but I didn't realize that parka + huge poncho combination wouldn't keep me warm. It's crazy that December is almost here but snow hasn't arrived yet. I hope winter will be here soon because I need it and miss it.

I'm in love with the shirt by Minni f. Ronya. The shirt is incredibly chic and it's made of cupro, which feels like heaven against to the skin. To make the outfit more interesting, I wanted to mix different textures so I paired my vax pants from Gina Tricot, which I'm totally obsessed about. Okay, the only con about these particular pants is that they aren't my size, which usually is W27 so I had to go for size W28. This was the only size they had left and I had to have these pants so I bought them – I'm good as far as they stay on and don't drop down to my knees. :D I need to have more than one pair of vax pants because they looks so good and they feel even better. Zara also has really great vax pants, so I think I'll go check out their color options. 

:: Outfit of the day ::

Parka :: H&M
Shirt :: Minni f. Ronya
Necklace :: H&M
Vax pants :: Gina Tricot
Ankle boots :: Halens
Bag :: Le Pliage Longchamp24 comments:

 1. Anonymous11/25/2012

  ihanaihanaihanaihana!!!

  ReplyDelete
 2. Supermagee toi kauluspaita + korut-yhdistelmä :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos – itsekin tykkään siitä kovasti! :) xx

   Delete
 3. fine look ;DDD

  www.live-style20.blogspot.com

  xoxo

  ReplyDelete
 4. beautiful outfit in every way! xo, Alma
  http://www.soulofashopper.com

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/25/2012

  ihana olet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Niin olet sinäkin! <3 :)

   Delete
 6. Anonymous11/25/2012

  rakastan sun blogia!!

  ReplyDelete
 7. Anonymous11/25/2012

  Hey Heidi! You look so amazing! <3

  ReplyDelete
 8. Wau, mitä kuvia! Oot upea ja asusi on just mun mieleen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janina! :) Ihanaa sunnutai-iltaa sinne! :) xx

   Delete
 9. Eiköss ole ihan parhaat housut?! :--) Huomenna nähään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No d44! Ihan huiput! :) Jee! <3

   Delete

Thank you so much for your comment! xx