MY FAVORITE PERFUMES

Hyvää sunnuntai-iltapäivää kaikki muruset! Kiitos kaikille ihanista kommenteista mitä kirjoittelitte viime postaukseen – olette maailman parhaita, oikeasti! Täällä ollaan taas, uuden videon voimin, jossa höpötän mun suosikkihajuvesistä. Toivottavasti tykkäätte näistä videoista sillä niitä tulee tehtyä lisää joten kannattaa tilata mun youtube -kanavaa! :)

Happy Sunday everyone! First, I want to thank you guys for your sweet comments on my previous outfit post. You guys are the best, and I can't tell you how much you mean to me! 
Here I am with another video where I show you my favorite perfumes! I hope you enjoy, and don't forget to subscribe to my youtube channel! :)


10 comments:

 1. CUTE perfums ;DDD

  new post

  WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

  ReplyDelete
 2. Toi Christina Aguileran hajuvesi on taivaallista<3

  http://livelikelastday.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Coco Chanel fragrance - mhhhh <3
  x and many hearts <3
  samecookiesdifferent.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Anonymous1/24/2013

  voi jesus kun cosmolla meni tää valinta nyt kyllä ihan pieleen. Sä et ol mikään niin kaunis kuin luulet olevas, eikä sun tyyliskään nyt nii ihmeellinen ole. Lisäks pidät kauheeta haloota sun blogistas, mm ne käyntikortit, ja sit taso on tällästä ja lukeeko tätä oikeasti noista lukijoistakaan kauhean moni kun kommentteja on se yks kaks per postaus.. ei ymmärrä, jos pidät/pidit itsestäs niin moista haloota ja koko ajan mainsotat facea ja youtube profiilia niin taso pitäisi sit kans olla sen mukainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos että vaivaudut kirjoittamaan noin pitkän kommentin.

   xx

   Delete
  2. Anonymous1/26/2013

   Puhut tosi hyvin englantia! ootko sä ollut vaihto-oppilaana tai jotain? :)

   P.s toi anonyymi on selvästi kateellinen sulle! :D

   Delete
  3. Kiitos paljon! :) En ole ollut. :)

   P.s Mulle on aivan sama.

   xxx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx