MY LIFE PARTNER

Hi everyone! Wow! Last week was such a roller coaster - I didn't have any time to blog! But don't worry guys. Last week, I finally bought myself an iPhone 5. I'm so happy that I finally have the phone that I've been wanting for last three years. I was about to buy the iPhone 4S, but my friends told me to go for the five.

Anyways, because I am not always here, you can follow me on Instagram from now on! I'm so happy about this! I've become so addicted about this app! So now, click here, and make sure you follow me on Instagram, because I post lot of pictures which won't be seen here. I may do those so called Instaweek posts that many bloggers do nowadays, but don't think that I'll post all of my instapics here. 


23 comments:

 1. Jee, pitääpä heti alkaa seuraan sua! :)

  ReplyDelete
 2. I have black one and I´m absolutely satisfied with <3 best phone ever

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was going for the black one but they were sold out, but it's okay, cuz I love this color! :) xx

   Delete
 3. Anonymous8/26/2013

  Eihh mä toivoisin ettei instaweek postauksia tulisi :) suurimmalla osalla on se älypuhelin josta feediä voi seurata ja ne joilla eipystyvät netin kautta katselemaan. Mun silmissä ne instaweek postauksen on tuntunut vähän blogin väkisin täytöltä, pidän blogistasi kovasti tällaisena jossa saakatsella laadukkaita ja kauniita kuvia :) Hetken napsaisut näkee sieltä instastakin pelkästään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii. Jotenki mie salaa toivoin että niiden kannalla ei olla; kiitos kun kerroit! Tosin, tulen tekemään yhden postauksen kuussa missä näytän kuvia kuluneelta kuukaudelta sillä kaikilla ei ole instagramia. Mutta juu, instaweek postauksia ei tulla näkemään. Kiitos ihanasta kommentista ja ihanaa loppuviikolla sinne! :) xx

   Delete
 4. I can not live without my Iphone!!

  Xo

  ReplyDelete
 5. I love the pics! <3

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/26/2013

  Ihania kuvia!! Sulla on aivan ihana blogi!

  ReplyDelete
 7. I got Instagram also a few weeks back and it´s sooo much fun. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I agree! It's so much fun! :) xx

   Delete
 8. You are lucky it's perfect !

  ReplyDelete
 9. Anonymous8/31/2013

  Surullista että iPhone on sun ainoa elämänkumppani. Susta tulee sellainen vaikutelma että oot tosi narsistinen. Ihmekkös sulla ei oo poikaystävää :/Ja kuka täggää OMAAN kuvaan #pretty? Hyi olkoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kirjoitettu huumorilla. ;) Surullista että vaivauduit kirjoittamaan kyseisen kommentin, kun en mä siitä loukkaantunut. Harmi, että olet tuollaisen kuvan saanut, vaikken kirjoitakaan omasta henkilökohtaisesta elämästäni tänne melkeinpä mitään, joten on turha tulla tänne sellaista kirjoittelemaan. Ja omaan kuvaan saa tägätä mitä haluaa; kuka sen kieltää? Ensi kerralla tägään #possun, sovitaanko näin? :)

   xx

   Delete
 10. Anonymous9/01/2013

  Tää on aivan ihana blogi ja sä oot lahjakas ihminen jonka ympäriltä varmasti kateellisia löytyy paljon. Sulla on kyllä syytä olla ylpeä itsestäsi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Taidan aavistaa kuka tämän kirjoitti ;) <3

   Delete
 11. Anonymous9/01/2013

  Tää on aivan ihana blogi ja sä oot lahjakas ihminen jonka ympäriltä löytyy varmasti kateellisia ja paljon. Sulla on syytä olla ylpeä itsestäs :)

  ReplyDelete
 12. Great pictures! :)

  www.dodolce.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx