MY SKIN CARE ROUTINE

skincareclinique9

Hey guys! I finally had some time to make this article about my skin care routine. Taking care of your skin is extremely important, which I understood really late. When I was a teenager, I had no zips, acne, redness, blemishes whatsoever on my skin. I miss that time so much because nowadays, I struggle with my skin: one day my skin is looking pretty nice, and then a next day, it looks just terrible. I have huge pores on my nose, and another thing that makes me go insane is the blackheads! OH MY GOD! I hate them so much! I used to squeeze them off, which is not a good idea, but I just had to do it. 
My skin has been my biggest struggles, but in the end, I can't stress about it, because it would only get worse.

I've tried many skin care products, and at the moment I am using the Clinique 3-step skin care system. It has been working for me just fine, but I may change my routine some day; so many people are talking about Lancôme and Kiehl's products, and I personally want to try them out. I do know that it's not good for your skin to try many products because it may confuse it, but that's the way it goes; you have to try it, if you don't, who knows that one product was the key to gorgeous skin. 

I've been eating pretty healthy - I do have my cheating wee...days.I also know sleeping, drinking lots of water and exercising, make the difference on your skin, and I have to admit that I don't sleep much: I usually go to bed around 2AM. Drinking water is easy, because I love drinking water, but I know I have to start sleeping more. 

If you have any questions about my skin care routine, please let me know! Oh, and don't forget to share you skin care routine - I'd love to know about yours - who know if one day I try one of your favorite products! ;) 

***

Sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä tämän postauksen teille. Moni on kysellyt mitä ihonhoitotuotteita käytän, joten ajattelin miksi ei kirjoittaa siitä erillinen postaus. Ihosta huolehtiminen on erittäin tärkeää - valitettavasti ymmärsin tämän tosi myöhään. Teini-ikäisenä en kärsinyt minkäänlaisista iho-ongelmista - iho pysyi kun pysyi hyvässä kunnossa vaikka en käytänytkään ihonhoitotuotteita. Tekisin mitä vain jos saisin takaisin sen iho mikä minulla silloi oli - nykyään taistelen ihoni kanssa, ja yritän stressata siitä mahdollisimaan vähän, vaikka välillä se on mahdotonta, kun joka päivä tulee jossain vaiheessa katsottua itseään peilistä, etkä näe peilissä muuta kuin iho epäpuhtaudet jotka haluaa sut ottamaan pinsetit, ja puristaa kaikki kakka pois ihosta. Ihotyyppini on sekaiho, ja välillä tuntuu että mikään ei auta, vaikka tuotetta käyttäisikin säännöllisesti. 

Tällä hetkellä käytän Cliniquen 3-step skin care system -ihosarjaa, joka on auttanut, mutta mulla on himo vaihtaa ihonhoitorutiinia siitä syystä että moni tuntuu kehuvan Lancômen ja Kielhsin tuotteita maasta taivaaseen. Tiedän että ihoa ei kannata sekoittaa monilla eri tuotteilla, mutta mistä tietää jos joku tuote sopii sulle ennen kuin sitä kokeilee. ;) 

Olen syönyt terveellisesti - tosin kyllä mullakin on noita viikk...päiviä kun herkuttelen maapähkinävoilla ja suolaisilla naksuilla. Terveellinen ruokavalio auttaa paljon ihon kuntoon, mutta se ei riitä. Täytyy muistaa juoda paljon vettä, harrastaa liikuntaa ja tietenkin, nukkua ainakin 7-8h mutta tämä ei taida koskaan multa onnistua. Mä olen viimeisen 4kk aikana mennyt nukkumaan kahden aikoihin, mikä todellakaan ei ole hyväksi ihollesi eikä kropallesi - arvatkaa paljonko kello on kun ole tätä postausta kirjoittanut. Jep, niinpä. Tiedän että tarvitsen enemmän unta, mutta kuka keksi että vuorokaudessa on vain 24 tuntia? 

Voisin rupatella kyseistä aiheesta enemmänkin - vaikkapa videopostauksen parissa, mutta sitä ennen, toivottavasti saitte jotain irti tästä postauksesta. Jos teillä on mitään kysyttävää, heittäkää kysymystä kommenttiboksiin - vastaan niihin ilomielin. Ja toki muistakaa jättää teidän lempi ihonhoitotuotteenne kommenttiboksiin, sillä haluan kuulla mitä te käytätte. :) 

skincareclinique


skincareclinique7
skincareclinique6
skincareclinique3
skincareclinique4
skincareclinique5
skincareclinique2
skincareclinique8
skincareclinique10


WHERE TO SHOP CLINIQUE's 3-STEP SKIN CARE SYSTEM
(click the links)

21 comments:

 1. I love Clinique 3 steps!!
  I used them before and now unfortunately I find them too harsh for my skin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oh, I have heard that it can be too aggressive for some skin types. The toner is pretty strong but I mostly use it on my t-zone cuz it's oily. :) xx

   Delete
 2. Thank you for the comment on my blog! You have an amazing blog!

  allthingsglitterandbeauty

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/18/2013

  I also have skin issues. :( I've been struggling with acne for long time now. I use accutane for my acne. :)

  Thank you for telling about your skin. You are pretty from outside and in :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. you sound so strong! i wish all the best, and I truly wish that you win the acne! ;) xx

   Delete
 4. Anonymous9/18/2013

  i love the third picture :D xx

  ReplyDelete
 5. Anonymous9/18/2013

  Itse käytän aikapaljolti kiehlsin tuotteita - en voisi elää ilman yöseerumia!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kuullut todella paljon positiivista kyseisestä yöseerumista! :) xx

   Delete
 6. I use the 3steps by Clinique too. For some years now and i love using it.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I've been using it for a year, and like it very much! xx

   Delete
 7. Itseäkin kiinnostaisi nuo Kiehls'in tuotteet ja kuulemma se on Helsiinkiin nyt rantautunut, pitää kyllä hakea pari putelia tulevan viikonlopun reissun aikana! Itse pidän tosi paljon Baborin tuotteista, Vivalin silmämeikin poistolapuista sekä Lushin kasvovedestä, jota saa kivasti pienessäkin purkissa! :)

  Ihania symppis kuvia btw! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Badorin tuotteet eivät ole koskaan kantautuneet korviini - täytyypäs hiemna googlettaa mistä niitä saa ja voiko niitä testata. :) Kiitos vinkeistä! :) xx

   Delete
 8. You do have a great skin care routine. Clinique products are the best!

  ReplyDelete
 9. love that you shared this! beautiful and healthy skin is soooo important.

  xx

  http://spoonfulofdiamonds.com
  http://www.facebook.com/SpoonfulOfDiamonds

  ReplyDelete
 10. Hi!​​, Have a blog with a lot of style, you want us to follow?
  http://prettytendency.blogspot.com.es/
  I love it.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment, I go check out ur blog, but I don't follow for follow. ;) xx

   Delete
 11. Anonymous2/16/2015

  Appreciating tҺe tіme and energy you put into yoսr site and detailed іnformation уou prеsеnt.
  It'ѕ awesome to come aсross a blog eveгy once іn ɑ while
  that isn't tɦe same unwanted rehashed infοrmation. Excellent гead!
  Ι've bookmarked your site and I'm adding уour RSS feeds to my Google account.  Ӊere is my web blog: Instant Wrinkle Repair
  Serum ()

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx