LUXURY HANDBAG CRAVINGS


Oh my god, guys! Seriously. Who's fault is it that there's so many amazing luxury bags out there? Like...I don't know how am I going to decide which one of these I want?! All these bags are sooooooo different. The material, the size, the price and overall look are so different in each bag. 

For the past few months, I've been a very good girl because I decided to save money for my first luxury bag. This turned out to be more difficult that I though! In the beginning it was Louis Vuitton Alma and Céline Luggage or Trapeze. Well, I thought I was going to be hard, but now I realized that there are many other options available! Some of these bags are really spacious, which is great selling factor for me,because I can carry basically everything from my digital SLR to my MacBook Air. And another selling factor; the shoulder strap. To make the bag even more practical, a shoulder strap is really important - we know that there're moments when we want our hands free a.k.a while we are shopping. 

Another thing that keeps twisting my mind is the color. I know that this bag will be an investment, so you want to keep the color as versatile as possible. Black is the safest and probably the wisest choice, but a bag as beautiful as these, black just makes all the beautiful details disappear. What you guys think? Which one of these eight gorgeous bags is your favorite? Let me know, because I'll make a pros and cons post on the top 5 bags. I really hope this will make my choice little bit easier. I know some of these colors aren't available anymore but it's okay - I know the right color will come to me when I see it. :) 

Voihan peruna! Ihan oikeasti? Kuka keksi suunnitella näin kauniita laukkuja? En tiedä miten ikinä pystyn valitsemaan sen laukun, joka tulee olemaan käsivarrellani kymmenet vuodet. Jokainen laukku on niin erilainen - materiaali, hinta, koot on kaikissa omaa luokkaansa.

No mitäs mä stressaan? Päätin kuukausia sitten ottaa itseäni niskasta kiinni, ja alkaa säästämään rahaa mun ensimmäiseen luksuslaukkuun. Toivon saavani laukun joulu- tai tammikuussa - riippuu värivalikoimasta, ja toki laukusta johon päädyn. Aluksi laukkuja oli vain kolme - LV Alma ja Céline kaksikko: Luggage ja Trapeze. Jo noiden väliltä valitseminen on vetänyt meitsin hiljaiseksi, kunnes tajusin että ei helkkari - niitä laukkuja on paljon enemmän mistä valita! Jotkut näistä laukuista on tilaihmeitä, mikä pelaa suurta roolia laukun ostossa; sinne voi heittää sen järkkärin tai läppärin ilman probleemaa. Toinen asia mikä pelaa suurta roolia on olkahihna. Me naiset tiedämme että tulee tilanteita kun haluamme kädemme vapaaksi - varsinkin shoppailessa.

Ja tietysti; se väri. Tiedän että tämä laukku, mikä ikinä se tulee noista olemaan, tulee olemaan investointi, joten toki haluan että väri pysyy mielekkäänä ja ajattomana. No, tietysti musta. Minä kun en mielelläni sitä väriä ottaisi. Nämä laukut on niiiin kauniita, ja jotenkin tuntuu että väri musta vain imee kaiken sen kovan työn minkä laukun tekijä on saanut aikaiseksi. Monissa näistä laukuista, on upeat yksityiskohdat ja tikkaukset - ne ei näy hyvin mustasta väristä. Mitä mieltä te olette? Mikä näistä on teidän suosikki? Heittäkää oma suosikki kommenttiboksiin - tulen myöhemmin tekemään vertailupostauksen top viitosesta.  Ja toki saatte kertoa laukkujen kestävyydestä jos joku näistä teiltä löytyy. Tidän että osa näistä väreistä on sesonkivärejä, mutta kyllä mie tiedän että se väri on oikea - kunhan nyt ensin saisin päätökseen mikä näistä on se oikea.


26 comments:

 1. Célinen Trapeze on ihan jumalainen. Ostetaanko puoliksi yhteishuoltajuuteen? <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, tulis hieman halvemmaksi laukun osto. ;) xx

   Delete
 2. mun 2 lempparia on givenchy antigona small ja prada saffiano :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi Antigona houkuttelee Pradaan verrattuna enemmän. :) xx

   Delete
 3. The city from Balenciaga, the Saffiano from Prada and the Antigona from Givenchy are my total favorite ♥

  fashionfixeshearts.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. From those three, I would choose Givenchy or Balenciaga - unfortunately, I've heard bad reviews about the quality of the City bag. :/ xx

   Delete
 4. Anonymous10/10/2013

  Tää on tosi vaikee! Noi kaikki on niin ihania!! Hmm..mä ehkä valitsisin ton Trapezen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trapeze on ihana! Harmi vain että kyseinen Terracotta on vanhaa mallistoa - ei oo varmaa saako sitä mistään. xx

   Delete
 5. I love Celine Luggage!

  ReplyDelete
 6. Anonymous10/10/2013

  Mä oon kuullut että ton City laukun nahka menee tosi huonoon kuntoon tosi nopsaa. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa olen mieki kuullut - harmi että noin kiva laukku ei ole tehty kestämään, paitsi jos pitää siitä että nahka menee huonoon kuntoon. xx

   Delete
 7. Anonymous10/10/2013

  Dolce is boring, Fendi is ok, Prada is versatile, Balenciaga's leather sucks, luggagei
  is my fav, trapeze is versatile, but the bottom isnt strong so i wouldnt carry heavy stuff such as macbook, antigona is maqnifique but the small hasnt got enough space for mac - medium would be better but it is so big - not a pretty sight and alma. alma is timeless xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, your comment tells it all! :D xx

   Delete
 8. Anonymous10/10/2013

  lv alma <3

  ReplyDelete
 9. amazing and stylish outfit for the cold weather :)

  http://letapisnoir.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you so much! I think you meant to write this on my following article. ;) xx

   Delete
 10. hello I love your blog and your style!
  I following you for quite some time and I adore you.

  I started blogging in time I'd love you to come have a look at my blog and you tell me what do you think ..
  http://camille-diary.blogspot.fr/

  good luck!
  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your heartwarming comment and support! :) xx

   Delete
 11. Mä tykkään noista ehkä kaikista eniten tosta Balenciagasta ja hyvänä kakkosena tulee toi Prada :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous10/14/2013

  pliis!! älä ota pradaa - se on tyypeille joilla ei ole mielikuvitusta tyylin tai laukun suhteen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahah!! Ihan huippukommentti suorastaan! Hassua, nimittäin eräs ystäväni tokaisi saman mielipiteen viime viikolla. :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx