AND IT FEELS BETTER THAN LOVE

 photo heidi7_zps765e457b.jpg

Oh yes it does! On last Saturday, me and my friends were lining to see the Hurts! I know lining from the morning tonight, can be tough, and sometimes I do consider myself a bit too old for that, but to be honest; I love it! Being able to stand it the front row, knowing that you lined for 12h, is an amazing feeling! It was pretty cold outside, especially when the rain started. It was so pretty and sunny in the morning, but unfortunately, it didn't last long, but it was okay, I was having fun with my friends. By the time when they opened the doors for us, it was the run of your life - who gets to be in the front row, right in the center? Well, me and this other girl shared that spot. 

The gig itself was ah-amazing! It was truly better than love, no kidding! I just love their music so much! Not only the gig was unbelievable, but I got my third rose from Theo (yep, it's official - he loves me :D ), I get to touch Theo's hand and Adam made an eye-contact on me!!!! I sound pretty funny - 21 year old woman, crazy over a band like a teenager? Yep, as long as I breathe, I stay true to the Hurts, being the crazy fan who faits the whole day, just to see them in the front row.

For my concert outfit, I wanted to wear something simple, so I decided to rock my red tartan shirt, which I got from Zara last Thursday. I love this shirt so much that I even got it in blue! As simple this outfit is, it was perfect choice for a concert! 

Ja se todellakin on parempaa kuin rakkaus, nimittäin viime viikon lauantaina heräsin klo viiden jälkeen, söin hyvin, pakkasin tavarani ja lähdin kohti Helsingin jäähallia. Tarkoituksena oli lähteä jonottamaan bändiä johon olen koukussa, Hurts.  Vaikka lähestynkin ikää 22, en näe itseäni liian vanhana jonottaakseni aamusta iltaan jotain bändiä/laulajaa varten. En tee sitä usein, Hurts vain on suuri poikkeus. Musen tai Coldplayn keikalla voisin olla keskellä ihmisjoukkua, mutta tämä bändi on eturivin arvoinen. 

Aamu vaikutti hyvältä; aurinko paistoi, ei ollut kylmä. Otettiin kuvia ja nautittiin auringosta kunnes tuli se ihana sade. Sade jonka ei pitänyt edes tulla - luvattiin pilvistä säätä, mutta minkä takia piti alkaa satamaan? Onneksi emme olleet sokerista joten selvisimme ehjin nahoin sisälle.

Kun ovet avattiin, oli aika ottaa pikajuok...kävely kohti kentän keskikohtaa. Minä ja yksi toinen tyttö jaoimme keskikohdan, koska päädyimme siihen yhtäaikaa. Muut ystäväni pääsivät myös eturiviin, ja sitten lähtikin se parin tunnin odottelu. 

Lopulta Hurts tuli lavalle, ja se kiljuminen alkoi siitä lähtien. Koko keikka oli uskomaton. Ei ainostaan että sain olla eturivissä (todellakin jonottamisen arvoista puuhaa), mutta sain ruusun Theolta (se yritti ojentaa mutta fanien käsiä oli niin paljon että se lensi lavan eteen josta järjestysmies ojensi sen minulle käteen), sain koskettaa Theon kättä, ja vielä sekin että Adam otti aika pitkän katsekontaktin minuun sen jälkeen. Tuntui kuin olisin ollut taivaassa. :D Voisin helposti verrata olotilaani pikkutyttöihin One Directionin tai Justin Bieberin keikalla. :D Keikka oli loppuun asti upea, kuvailisin näin jälkeen päin, ystäväni sanoja lainaen, keikkkaa sielunpuhdistukseksi. Se musiikki, tunnelma, kaikki oli täydellistä enkä malttaisi odottaa milloin pääsen neljännen kerran kuuntelemaan tuota upeaa bändiä.

Ainiin, ja asuna mulla oli tosi simppeli, mutta ihana punainen paita Zarasta ja alaosa oli perus massaista mustaa. Asussa oli helppo olla - ei liian kylmä tai liian kuumakaan. Biancon kengät teki hyvää työtä jonottaessa ja keikalla ollessa - jalkoja ei painanut missään vaiheessa! 

 photo heidi4_zpsa4130424.jpg photo heidi2_zpscce8bdd2.jpg

|GET THE LOOK|

|SHIRT| Zara {similar in HERE}  
|JEANS| Pieces {similar in HERE}
|BOOTS|Bianco {similar in HERE


 photo heidi8_zps1ef7016e.jpg

 photo heidi3_zps91cfe70d.jpg

 photo heidi6_zps7fba0875.jpg

 photo heidi5_zps04b3eb3e.jpg

 photo heidi1_zpsdae6c1bc.jpg

32 comments:

 1. Olin itsekin keikalla ja aivan M A H T A V A. Harmitti, kun en päässyt niin aikaisin jonottamaan kun piti, koska sähläystä tietenkin oli kun piti Turusta asti tulla. Mutta kyllä sieltä kolmannelta riviltä pystyi yhtä lailla huutamaan epävireisesti kappaleiden sanoja kuin muualtakin.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä aivan U P E A keikka! Toivottavasti he ovat taas täällä - en kestä toista vuotta ilman heitä! :D <3

   Delete
 2. Very simple outfit but very trendy!!!

  http://inatrendytown.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 3. Nice photos, i love your shirt!
  Kiss!
  Passa a trovarmi VeryFP

  ReplyDelete
 4. Love your shirt! oxoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's my favorite at the moment! :) xx

   Delete
 5. Super cute post! I was on the same show too and it was absolutely amazing! The best Hurts show ever!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Oh, you were there?! :) It definitely was! I cried at the end when they played the song "Help". Such a powerful moment and song of course :) xx

   Delete
  2. Oh yes, they were just mind blowing! I saw and met them first time back on Ruisrock in Summertime and I loved the show so I just had to go to this one and it was even 100 times better than the Ruisrock one. Are you going to Art on Ice at Hartwall next year? They'll perform there too :D

   Delete
 6. Ihana asu--> just täydellinen keikalle!
  Take Care<3

  ReplyDelete
 7. Great pics and I love your ombré :)
  xx

  ReplyDelete
 8. Tosi kiva toi paita! Itse en omista mitään ruudullista, mutta nyt on näkynyt ruutukuosisia tuotteita niin paljon että olen itsekin alkanut himoitsemaan niitä! Ehkä ruudulliset housut olisi eniten mun juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Juu, mulla oli noita ruudullisia vuosi takaperin tosi monta, mutta hitsi kun myin ne pois; niinkuin olemme oppineet, trendit tulee aina takaisin. :) xx

   Delete
 9. Anonymous11/06/2013

  SÄ oot kaunis! Musta sulla on "munaa" jonottaa aamusta iltaan vaikka oletkin jo yli kakskymppinen. :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höpönlöpö ;) Kiitos! :D xx

   Delete
 10. You got a rose! SO JEALOUS! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was such a happy moment! :) xx

   Delete
 11. great pics! oh no, i think its totally normal to go crazy over some boybands that you adore, no matter what age ;D

  ReplyDelete
 12. Anonymous11/07/2013

  nostan hattuu jonottamiselle! :) itse en jaksaisi vaikka olisi mikä artisti kyseessä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Haha, en miekään jaksa mennä jonottamaan aina mutta Hurts on Hurts! :D xx

   Delete
 13. Great look, dear!! You are so cool with the tartan shirt!
  xoxo
  https://www.bloglovin.com/blog/4487669

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Patricia! :) xx

   Delete
 14. love your outfit!:) the shirt is so pretty!♥

  www.lorietta.cz

  ReplyDelete
 15. Vitsi sä oot kaunis! Ja makeita kuvia :3 liityin lukijaksi!

  ♥: http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 16. darling look! love the red plaid top!
  kelseybang.com

  ReplyDelete
 17. ihana paita! ja wow upeita kuvia kyllä :)

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx