INSPIRATION BLOG AWARDS

Hey Honeys! How was you weekend? Mine went just like I planned it! Let me take you guys on last Saturday, when me and my friends went to the Inspiration Blog Awards. I'm sure that most of my finnish readers have seen plenty of pictures from other blogs so I though I will share just couple of pictures from that night. It was a great pleasure to meet one of Sweden's biggest fashion bloggers; Angelica Blick and Andreas Wijk. And let's not forget the amazing Sandra Hagelstam who just made my day on that night - she rocks, period. 

Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava viikonloppu! Itselläni se meni juuri niinkuin pitikin! :) Useimmat teistä on varmasti jo nähneet Inspiration Blog Awards -gaalassa otettuja kuvia, joten säästän teidän siltä. Haluan vain jakaa teille pari kuvaa jotka otettiin tuona iltana. Oli todella mukava nähdä Angelica Blick ja Andreas Wijk - he todellakin tekivät illasta erityisen. Ja eipäs unohdeta iki-ihanaa Sandra Hagelstamia, jonka kanssa oli taas ihanaa viettää aikaa. 

P.s Ripsenpidennyksien voittaja on Roosa N! Öhöm. Kun olin arponut voittaja, minun rähmäkäteni meni poistamaan melkein 100 kommenttia julkaisemisen sijaan. Ja tässä taas hyvä syy miksi voittaja kannattaa arpoa ennen kuin julkaisee yhtäkään kommenttia! :D #EPICFAIL

18 comments:

 1. Replies
  1. It really was a great way to end the day :) xx

   Delete
 2. nice pics!! :-))

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Kiitos vielä täällä blogin puolella!(:

  ReplyDelete
 4. what beautiful ladies! :)

  www.perlaoreneta.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/25/2013

  Mooi :) Ajattelin kysyä, josko osaisit auttaa: olen perheeni kanssa tulossa Helsinkiin itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna, ja koska Helsinkiä tunnen niin superhuonosti, on vähän hukassa että mitä siellä oikein voisi tehdä näin perheellä. Olisiko mitään ideoita? Itse olen 18, siskoni 14-vuotias ja sitten ovat nuo äiti ja isä, ja vinkkiä kaivattaisiin! :----) Kiitos jos vain ehdit auttaa!
  - Lotta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heissan, Lotta!

   Helsinki on erilainen paikka vierailla talvella, mutta kyllä täältä löytyy vaikka mitä!

   Rautatientorilla on jääpuisto, josta voi vuokrata luistimet ja viettää virkistävä hetki jäällä. :)
   Lisää tietoa Jääpuistosta täällä! :)

   Suomenlinna voi kuullostaa kylmältä ja karulta, mutta se onkin ihana paikka nauttia rauhaisesta ympäristöstä ja juoda kuppi kuumaa kaakaota perheen kesken. :) Suomenlinna on avoinna vuoden jokaisena päivänä. :)

   Jos hait ja muut iso kalat kiinnostavat ihan kokemusmielessä, kannattaa käydä Sealifessa mikä sijaitsee siis Linnanmäellä.
   Lisää tietoa Sealifesta täällä! :)

   Jos Heurekassa ette ole koskaan käyneet, siellä varmasti löytää mielenkiintoisen tavan viettää aikaa! Olen käynyt siellä yhden kerran ja jopa näin 22 -vuotiaana silti kiinnostaisi päästä joskus viemään 14-v pikkuveli sinne. :) Heureka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa mutta sinne pääsee muutamalla junalla tosi nopeasti!
   Lisää tietoa Heurekasta täällä! :)

   Ja jos olette siis autolla liikenteessä, niin miksipä ei viettää päivää esim. vesipuisto Serenassa tai sitten Flamingo Spa:ssa. :)

   Hyviä ravintoloita koko perheelle on Dennis (kamppi -- siellä on ihania pastoja ja pizzoja, myös gluteenittomana) ja sitten toki tuttu ja turvallinen Rosso (citykäytävä). Hard Rock Cafe voi myös olla mielenkiintoinen paikka syödä. Itse en ole siellä käynyt mutta ken tietää jos se onkin hyvä mesta! Forumin ylimmässä kerroksessa on Kippo josta saa parhaat frozen yogurtit - ne on maistamisen arvoiset!
   Jos muuten perheesi tykkää sushista, suosittelen lämpimästä Koto -ravintolaa. Ehdottomasti Suomen paras japanilainen ravintola - sijaitsee Lönnrotinkadulla 22 (alepan vieressä).

   Sit toki on Korkeasaari jos siellä haluaa päästä käymään. Muita tapoja viettää aikaa on shoppailu, leffateatteri mutta näitä kun voi harrastaa missä vaan.

   Yksi spontaani tapa nähdä Helsinkiä on ottaa spora, ja jäädä randompysäkillä pois ja kävellä ja katsoa ympärille - tein tätä kun halusin oppia missä päin Helsinkiä on "se ja tämä" niin harrastin tuollaista extemporereissailua sporalla. :D :)

   Toivottavasti nämä vinkit auttoivan jonkinverran. Ja täytyy sanoa kokemuksesta että perheen kanssa on ihana viettää aikaa, paikasta riippumatta. :)

   Ihanaa viikonalkua!


   xx

   Delete
  2. Anonymous11/26/2013

   Oi vitsi, kiitos ihan superpaljon vinkeistä!<3 Eiköhän näillä eväillä saada kunnon perhereissu aikaiseksi. :)
   - Lotta

   Delete
  3. Ilo oli minun puolellani! <3 :)

   Delete
 6. Beautiful bloggers, nice party!

  http://inatrendytown.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Oot kyllä ollu kauniina! Pääsin itekki tapaamaan Angelican ja Andreaksen päivätapahtumassa, mikä oli tosi kivaa :-D

  Picture Me

  ReplyDelete
 8. Hei niistä ripsien pidennyksistä. Otatko minuun vielä uudelleen yhteyttä kun saan käydä laittamassa?(: Vai mitä? s-post: roosa.n-@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Anteeksi että vastaan jälkikäteen - olin 4pv lomalla tietokoneesta. :) Sinuun otetaan yhteyttä kauneusklinikalta ja sovitte yhdessä minä päivänä käyt laittamassa ripset. :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx