FASHION TALK: WINTER HAULHello guys, and welcome to my first episode of fashion talk! I really want to make more videos and invest time on editing and actually create a content on each and every video. I'm so motivated to make more ways for you guys to enjoy my blog. Oh, and let me know if you have any wishes on what videos you want me to make!
My first fashion talk is about the clothes I purchased from Zara, Mango and H&M. I literally died when I went to shopping -- ten points to those whom were able to walk out from the stores without any purchases. 

Huomenta ja tervetuloa ensimmäisen fashion talk episodin pariin. Olen todella motivoitunut tekemään enemmän videoita, kiitos joustavan työpaikkani. On ihanaa päästä valoisaan aikaan kotiin, laittaa kamera pyörimään ja puhua teille! Haluan todellakin panostaa sekä blogini että videoiden sisältöön -- en halua että kyllästytte asukuviin ja niiden analysoimiseen haha. 
Toivottavasti ei haittaa että puhun videoissani englantia -- kukaan ei ole ainakaan valittanut siitä.  Jos teillä on mitään videotoivomuksia, laittakaa niitä tulemaan!

8 comments:

 1. Ihana video! Oot kyllä oikeen urakalla törsänny! No joo kyllä kyllä mäki vähä siellä Zarassa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieman tuli mutta en muista milloin olen viimeksi kunnolla shoppaillut! :) xx

   Delete
 2. haha ihana :D herranjumala mikä määrä ostoksia :D
  mutta pakko sanoa, mun ois ainakin vaikee päättää mitä palautan ja mitä pidän, kaikki on ihania! ainakin toi hattu, you must keep it !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :D Haha, hehe, hieman noita tuli :S Mä muuten palautin sen laukun, hameen ja takin -- takki oli liian pieni :/ Hattu on tallessa -- siitä en luovu! :D xx

   Delete
 3. Great Vlog!
  Happy new year!!!
  http://sepatuholig.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Happy New Year! :) xx

   Delete
 4. Ihania juttuja oot löytäny! Vahapintaiset housut on kans mun vaatekaapin yks kulmakivi. Lisää vaan videoita tulemaan. :))
  Hyvää uutta vuotta! <3
  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Oh, vahahousut on mun pelastus silloin kun pää lyö tyhjää ja pitäisi laittaa jotain "asennetta" päälle. Lisää videoita on tulossa.

   Samoin! :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx