VENI, VIDI, VISA

Hey Loves! It again that time of the year, sales. Oh my. I must admit that I have a love-hate relationship with sales. The moment when you promise not to spend money on clothes, the sales starts. Why? It's so hard to walk in to a store without considering buying anything. Mango had all their items for -50%, H&M and Zara also had pretty awesome bargains. Oh boy.
One thing I love about sales is that you are able to find timeless pieces for inexpensive prices, which is great!  Here's a small review on what I have bought. You'll be seeing the clothes in my outfit pictures -- let's hope I get a chance to shoot them as soon as possible.

Moikka ihanat! Ne on täällä taas, nimittäin alennysmyynnit. Mulla on viha-rakkaussuhde alennusmyynteihin, ja uskon että monet teistä voi samaistua tähän tunteeseen. En tiedä onko kyse erittäin huonosta tuurista, mutta useimmiten kun lupaan olla ostamatta mitään, alet alkavat. Se vain on niin, että sä et voi marssia ulos esim. Zarasta tyhjin käsin. Myös Mangossa ja H&M oli kivoja alennuksia -- käytin edulliset hinnat hyväksi, ja ostin ns. ajattomia vaatekappaleita. Tässä olisi muutamia juttuja jotka lähti mukaani alennusmyynneistä. 

10 comments:

 1. Anonymous12/30/2013

  Mistä sä oot näin ihania kuvia saanut aikaiseksi? Nää on jollaintasolla tosi taiteellisii! Thumps up!

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/31/2013

  Oooh! I love the bag and the bracelet!

  ReplyDelete
 3. Love the jewels and your new bag!!
  Happy New Year :)
  xoxo
  G

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Happy New Year! :) xx

   Delete
 4. Thanks for your comment ;)

  ReplyDelete
 5. i really like to much the perfum of YSL, and the color of nail paint it´s perfect, i really enjoy your blog, and you gonna enjoy mine http://seeyavk.blogspot.mx/ see you son on SEEYA VK

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's great! Thank you so much for your feedback! :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx