WHAT'S IN MY BAG?It's time for a new video! My focus is to give you a video once a week. Yep, I have a schedule about everything nowadays. I think we have all seen these types of videos on Youtube. I made my first one over a year ago, so it was the perfect time to do this video. So sorry for the bag quality. This time of the year is so grey and all that jazz that the light doesn't show so brightly in the camera. But anyways, hopefully you enjoy this video, and if you have any video requests, let me know!

So ladies, what's in your bag? 

Aika on uuden videon, ja tällä kertaa näytän teille mitä kannan mukanani. Tämä laukku on ollut liimattuna olkapäähäni sen ostopäivästä asti, ja täytyy sanoa, että olen niin iloinen että päätin ostaa kyseisen laukun. Toivottavasti pidätte videosta, vaikka siitä tuli hieman pimeä. Vaikka ulkona oli valoisaa, valo tulee asuntooni aivan eri tavalla kuin kesällä. Ja hei; jos teillä on jotain videopostaustoivomuksia, heittäkää tulemaan! 

Joten, mitä te kannatte laukussanne? 
8 comments:

 1. such a cute video! great job on it

  xx

  http://spoonfulofdiamonds.com
  http://www.facebook.com/SpoonfulOfDiamonds

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/07/2014

  JIHUU! Ihana että teet näitä videoita! Kivana extrana toi englanninkieli. :) Voisitko tehdä jonkun Faktavideon itsestäsi? :)

  NIi, mä kannan laukussa periaatteessa saman kuin sinä, mutta mulla on vielä meikkipussi, hiuskiinne, harja, sateenvarjo ja vesipullo. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, kiva kuulla! :) Hei, tuo kuullostaa hyvältä -- täytyy vaan kehitellä joku juttu ton videon ympärille. :)

   Joo, mulla on yleensä vesipullo mukana, jostain syystä se ei nyt ollut laukussa - en suunnitellut etukäteen mitä laukustani löydän. :)

   xx

   Delete
 3. Anonymous1/09/2014

  Ihana video! Lisää näitä, kiitos! :)

  ReplyDelete
 4. You speak very good english! Where did you learned to speak so fluently?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much! Well, let just say that I grew up watching MTV Music Television. ;) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx