OOOLALA
Oh my. Online shopping is one of my favorite things to do. Currently, I don't shop without a purpose. I rather spend more money on high quality products than spending money on clothes every week. I remember the times when I bought clothes without any specific reasons but fortunately that has changed. About a month ago, I went to a press meeting where I heard about online heaven called ooolala.fi (catchy name, don't ya think?). 

When I got home, I wanted to sign up so I was able to see what the store had inside. I used my Fb-account for signing which was so quick and easy. After that, I saw all the campaigns that we open on that moment. From vintage Louis Vuitton bags to Marc by Marc Jacobs sunglasses to Roberta Minelli bags with inexpensive prices, I was in heaven.

Ordering is so easy, easier than making banana pancakes. After making the order, your order will be sent to you after the campaign is over which is the reason why delivering takes 3-4 weeks. I know, it takes long time but you know what they say; something good is worth waiting for. 

Olen huomannut etten jaksa käydä vaatekaupoissa shoppailemassa. Mikä on sen parempaa kuin kotoa käsin shoppailu. Minut oli kutsuttu ja näkemään mikä oli ooolala.fi nettikaupan konsepti ja tarina. 

Kotiin päästyäni halusin tehdä tunnukset ja se oli helpompaa kuin banaanilettujen teko. Käytin vain fb-tunnustani ja voilà, olin etusivulla josta näin kaikki kampanjat jotka olivat avoinna sillä hetkellä. Heti ensimmäisenä kiinnitin huomioni Louis Vuittonin vintagelaukku -kampanjaan (ALMA!!!), Marc by Marc Jacobsin aurinkolaiseihin ja Robera Minellin upeisiin nahkalaukkuinin (Uinolla on Minellin musta laukku jonka perään olen kuolannut useita kertoja).

Pidin suuresti siitä ettei nettikauppa ollut täynnä satoja vaihtoehtoja koska niitä löytyy jo pilvin pimein. Tämä eroaa mukavasti joukosta sillä kampanjat vaihtuu aika ajottain mikä tuo mukavaa vaihtelua sivulla vierailemiseen. On aina jännittävää nähdä mitä tulevia kampanjoita on tulossa joita odottaa. Ooolalaan sivuilla surffaileminen ja tilauksen teko on niin helppoa ja nopeaa! Tilauksen jälkeen menee 3-4 viikkoa että tilaus saapuu sillä tilaukset lähetetään vasta kun kampanja on loppunut, mutta mikäs siinä sillä hyvää kannattaa aina odottaa

Postaus on tehty yhteistyössä ooolala.fi kanssa. 

11 comments:

 1. Anonymous5/28/2014

  Iiiiiiiiiiiiiiiso miinus yhteistyöpostauksista. Tylsää luettavaa! Tekee blogista halvan oloisen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen pahoillani jos kyseinen postaus ei miellyttänyt, mutta harvemmin näitä yhteistyöpostauksia blogissani muutenkaan näkyy eli nou hätä -- en ajatellut hukuttaa sinua näihin jatkossakaan.

   Ihanaa kesää sinne! :) xx

   Delete
 2. I'll have to check this site out!

  blousesandblush.com

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/29/2014

  This will not only ensure 301 redirects from the old site are working properly
  but it will also ensure that the new site isn't showing unwanted 404 errors.

  If you are trying to find out how you can take advantage of the SEO Hosting platform,
  you will be happy to know that you will now be able to take advantage of everything that you have
  ever wanted by opting for one single service provider.
  With every second person calling him or herself an.

  Also visit my homepage; www.vimeo.com

  ReplyDelete
 4. Never heard about this website, but I am interested of hearing more. :) x

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/30/2014

  Mulla on täältä Roberta Minellin laukku ja se on aivan ihana! Käytän sitä joka päivä eikä vieläkään näy kulumisen merkkejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, ihana kuulla! Mie oon koukussa Uinon laukkuun joka on kyseiseltä merkiltä. :) <3

   Delete
 6. Replies
  1. And they aren't even expensive!! :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx