STILL RECOVERING

Last few weeks have been hard on me, because my shoulder-neck pains. I've been at home, resting and getting my body back together. It's unbelievable what stress can do to your body if you don't take the effort to take care of yourself. The aches are still very present even though I try my best to stay calm, take my medicine and try not put too much pressure to the shoulder. 

Many weeks ago, I went to Spalt Pr's AW14 press meeting where I saw what was coming up next on fall. One of my favorite colors is blue, so you can only imagine how much I fell in love with Louis Vuitton bags that had blue on them. It's very inspiring to see what different designers have created for the next season because I love taking little things that are in, and make them look like my own.

Viimeiset viikot ovat olleet kovia, sillä edelleenkin, kärsin kipua olkapään käänteiskalvon ja olkapään kääntäjäkalvon alueella. Parin päivän päästä taas hierojalle ja sitten käyn fyseoterapeutin luona. Kävin myös lääkärissä josta sain sairaslomaa. En saa yhtään rasittaa kättäni, siksi jopa koneella kirjoittaminen on ollut vähillä sillä koneen äärellä ei muutenkaan ole ergonoimisesti hyvä olla. Olen tehnyt hengitysharjoituksia kotona kynttilänvalossa jossa saisin itseni nollatilaan jotta voisin vain keskittyä syvään hengittämiseen ja kivun sietämiseen. Olen huomannut että olen alkanut pelkäämään kättäni niin paljon että oikea käteni on alkanut välillä myös kipinöimään. Toki teen nykyään melkein kaiken oikealla kädellä jotta vasen saa rauhassa levätä, mutta ei sitä tule ajatelleeksi miten paljon painetta oikea käsi joutuu kestämään. Minun on pakko ajatella optimisesti ettei mene pitkään että pääsen tästä eroon, muuten tilanne pahenee sillä stressaan kroppani kautta. 

Monta viikkoa sitten, kävin Spaltilla kurkkaamassa mitä uutta on syksyksi luvassa. Olen aivan hulluna siniseen, joten voitte kuvitella reaktioni kun näin Louis Vuittonin laukun, sinisillä yksityiskohdilla -- it was bananas! 

|OUTFIT

|BLOUSESIMILAR HERE
|BOTTOMSSIMILAR HERE
|SHOESSIMILAR HERE
|BAGSIMILAR HERE


16 comments:

 1. I love denim on denim outfits, you look great in this one! I hope that you will recover soon, just in time to enjoy all the beauty of finally warm weather outside!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your support! I really hope this pain goes away soon! :) xx

   Delete
 2. Loving this look honey -- it's so "less is more" ♥ And those shoes are to die for! Pusuja! xx

  ReplyDelete
 3. I love your outfit and that all blue Louis Vuitton! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The bag is really nice! :) xx

   Delete
 4. Anonymous5/15/2014

  Miten sä huollat sun denim vaatteita et ne pysyis rakkaina ja puhtaina?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei käytön jälkeen laitan ne pussissa pakastimeen vuorokaudeksi -- raikastuvat siellä. Tosin kerran kuussa pesen ne koneessa mutta kannattaa muistaa että liiallinen peseminen kuluttaa denimiä. :) xx

   Delete
 5. Jos on yhtäkkiä hulluna johonkin väriin, se yleensä tarkoittaa jotain. Mullakin oli joskus vähän mania ton sinisen ja varsinkin tummansinisen kanssa, niin joku kertoi mulle että se edustaa rauhaa ja vapautta :) Ja eipä ois voinut osua enempää oikeeseen siinä elämäntilanteessa. Ehkäpä sullakin nyt vihdoinkin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rauha ja vapaus, siltä kyllä musta tuntuu! :) xx

   Delete
 6. Anonymous5/26/2014

  Tosi kiva asu taas! Oot upee!

  ReplyDelete
 7. Anonymous5/26/2014

  I love your denim shirt!

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx