TAKE CARE OF YOURSELF

It is time for a brand new week with lot of appointments and meetings. For me, past weekend was all about having relaxing time with my sister and my niece. I am aware that I don't share my personal life on my blog but one thing I want to share with you guys.
For the longest time (since the end of last year), I have been struggling with really painful aches around my neck, shoulder and upper back area. Yesterday I had a meeting with physical therapist who looked my posture and how my upper body moved. After talking and all that jazz, I went to book a meeting with a masseur. Today, I am having my first meeting with the masseur and I can't wait to lie on the massage table. 

I feel stupid for not going to the doctor after noticing the aches too often, but I always blamed it on stress. Now I can only say this: take good care of yourself, no matter what. Make sure you have a job that you love and your working environment is positive, encouraging, inspiring and cheerful. Make sure that you have friends that brings smile on your face and can make you happy for no matter what. And make sure that you play with you computer at your desk, not in bed. I could continue this list more but nobody has the time for that. 
Anyways, all these things has to be in great balance so you feel great physically, mentally and socially. 

On aika uuden viikon joka on täynnä tapaamisia ja pressitapahtumia. Viime viikonlopun, pyhitin rentoutumiselle hyvässä seurassa johon kuului siskoni ja siskontyttöni. Olen tietoinen siitä etten jaa blogissani paljoakaan henkilökohtaisia asioitani, mutta uskon että moni teistä ymmärtää miksi. Tosin on eräs asia jonka haluan jakaa teidän kanssa koska se on vaikuttanut suuresti siihen miksi en ole päivittänyt blogia aktiivisesti. 
Olen viime vuodesta (loka-marraskuusta) asti kärsinyt kovista niska-hartia-selkäkivuista. Eilen minulla oli tapaaminen fyseoterapeutin kanssa jonka kanssa käytiin läpi ryhtini, liikkumiskykyni ja se mikä mättäsi kipualueessa. Kaiken höpöttelyn jälkeen, kävin varaamassa itselleni kolme hieronta-aikaa, joiden aikana kipukohdan tulisi aueta. Huomenna mulla koittaa jo ensimmäinen hierontasessio, jota en malta odottaa! Koska kivut ovat olleet piinaavia ja lähestulkoon sietämättömiä, nukkuminen on kärsinyt todella kovasti eikä koneella kirjoittaminen ole ollut ensimmäisenä ajatuksena kun herään.

Tunnen syyllisyyttä kun en tajunut mennä lääkäriin heti kun kivut alkoivat yleistyä mutta syytin siitä stressiä ja muita tekijöitä. Kun stressi lakkasi vuoden alussa, oletin että kivut häipyisivät samassa kättelyssä, mutta valitettavasti en päässyt niistä eroon eikä salilla käynti todellakaan auttanut asiaan. Vasta kun en pystynyt enää nukkumaan ilman että heräsin tunnin välein manaamaan kipua, menin lääkäriin. 

Haluan korostaa sitä miten tärkeää on että pidät itsestäsi huolta. Pidä huoli että ergonomia on sekä kotona että töissä kunnossa. Tee työtä josta nautit, mutta sekään ei riitä -- katso että työhyvinvointi on kunnossa eli työympäristö on inspiroiva, motivoiva, kannustava ja iloinen. Pidä huoli että ystäväsi ja ihmiset joiden kanssa vietät aikaa eivät ime energiavarastojasi. 

Olen päättänyt että tästä päivästä lähtien, pyhitän joka päivä hetken itselleni. Hetken, jossa laitan pääkoppani nollatilaan ja keskityn siihen hetkeen jossa ei tarvitse miettiä mitään. Olla vain paikallaan, nauttia rentouttavasta musiikista ja hengittää syvään. Luulenpa että jokainen meistä tarvitsee sellaisen hetken.

|OUTFIT

|JACKETSIMILAR HERE
|BLOUSESIMILAR HERE
|BOTTOMSSIMILAR HERE
|HEELSSIMILAR HERE
|BAG| SIMILAR HERE


16 comments:

 1. It really is so important to take care of yourself and only to surround yourself with love. In work and play. Thank you for sharing hope you feel better asap!

  Meg | Meghan Silva's Blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Exactly! Thank you for reading and sharing your thoughts! :) xx

   Delete
 2. OH MY! I am sorry to hear that! Hopefully you are feeling better! xx

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/06/2014

  Oli jo aikakin että hait apua tuohon, kyllä kroppa helposti kroonistuu kipuun.

  ReplyDelete
 4. Heidi, aivan mielettömän upea ja seesteinen tuo kuva!

  Ja komppaan ihan täysin sua, ei todellakaan kannata pitkittää, jos kroppa viestittää kiputiloja. Itellä just kans todella pahasti niskat jumissa ja alaselässä kova paine. Hieroja kyllä auttaa kropan kuntoon, mutta ois ihan kiva et malttais itsekin tehdä kehonhuoltoa ja rauhoittua välillä.. :)

  Toivottavasti säryt katoaa pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, Essi! :)

   Olen kyllä tämän ohella oppinut pitämään huolta itsestäni. Tää kipu mitä joudun kokemaan on kyllä vienyt yöunet niin monta kertaa että se enemmänkin vaan manaa ja toivoo että yö olisi jo ohi. En malta odottaa että voin kokea painottomuuden olkapäilläni! :)

   Delete
 5. Anonymous5/07/2014

  Kaunis!

  ReplyDelete
 6. Anonymous5/07/2014

  Ihana toi sun katse!

  ReplyDelete
 7. wow, this look is truely amazing, i love the quilted details on the jacket and the bag!! <3
  I wish you the best and that you'll get healty as soon as possible :))

  POCKETFUL OF DREAMS

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx