#BRINGITON
Summer is here, and we need to enjoy it. What makes it more fun, using products that are good for your skin. As much as I love sun, it can be drying and damaging to your skin. I have been using Nivea for many years and as the time goes by, there are couple products that I always go back to. 

The iconic Nivea Creme is one of my on-the-go products and it's by far the most versatile products out there. I use it for my face, skin and lips -- all that in one container. 
Another product that I am obsessed with, are my dear beloved, pore strips. I use the once a week to keep my pores under control. 

Nivea's summer campaign video tells that we should enjoy important moments, without forgetting to take care of our skin. Watch the full video on down below.

Kesä on täällä ja siitä täytyy iloita vielä kun sitä riittää. Mikä tekee kesästä parempaa, on ihotuotteiden käyttö jotka tekevät hyvää ihollesi. Vaikka rakastankin aurinkoa, se voi olla kuivattavaa ja vahingoittavaa ihollesi. Olen käyttänyt Nivea tuotteita jo usean vuoden ja kaiken kokeilemani jälkeen, palaan aina kahteen Nivean tuotteeseen: ikoniseen Nivea Cremeen ja ihon puhdistuslappuihin. 

Nivean kesäkampanjan videossa kerrotaan miten tärkeää on nauttia tärkeistä hetkistä, ja samalla muistaa ihosta huolehtiminen. Katso video kokonaisuudessaan alta. 


14 comments:

 1. Niimpä, erityisesti tää kesä on ollut aivan ihana mutta kieltämättä iholle aika raskas! Pitääpä kokeilla noita nivean tuotteita, ainakin ne mitä oon aikasemmin kokeillut on ollut ihanan raikkaita koska ei ole täytetty millään hajusteilla :)

  Aivan ihana kello sulla!

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Suosittelen noita nimittäin ne oikeasti toimii ja tuntuu niin hyvältä kun tietää että noi poistaa niin paljon mustapäivä ja valkopäitä kasvoilta. :) xx

   Delete
 2. Anonymous8/11/2014

  Mullakin on noita liuskoja..oon aivan riippuvainen niistä. Paras fiilis kun näkee mitä se on irrottanut, jos tiiät mitä tarkoitan! ;) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, mulla ihan sama! :DD xx

   Delete
 3. Anonymous8/11/2014

  The video wasn't in english. xD

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/11/2014

  Mun on pakko kokeilla noita liuskoja. Mulla on niin paljon mustapäitä :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on parhaita! Suosittelen lämpimästi! :) xx

   Delete
 5. This just reminded me I need to get my hands on more strips. Great post.

  Meg | Meghan Silva's Blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. They are seriously my bff's! :D xx

   Delete
 6. The watch is a beauty!

  Emma | The Fashion Six

  ox

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx