READY FOR THE WEEKEND ROUND 1

Right now I am at home, watching my beloved the O.C marathon and wishing that I would feel better. Sincerely, sick person for the last few days. Okay, enough of that. Last weekend was the cherry on the top for my summer 2014! I got an amazing chance to team up with Weekend Festival and have a weekend of a lifetime. I was there shooting festival fashion and the overall atmosphere, which was by the freaking amazing! I have never seen a festival with people so into dancing, having fun and enjoying the moment! I was so happy while walking around the festival area, even when it was pouring raining and people didn't even cared -- they just kept dancing and having fun. I also got a chance to have fun, not only with dancing and taking pictures but seeing you guys, my readers, whom keep me inspired. One of them is in the picture with me if you keep scrolling the pictures down. She was so adorable, sweet, GORGEOUS and it was so funny that we both were rocking almost same hats haha. 

Tällä hetkellä makoilen kotona flunssan ja kuumeen kourissa, ja katselen O.C maratoonia. Ihan vain teidän tiedoksi halusin sen ilmoittaa mutta ei siitä sen enempää hehehe. Viime viikonloppu oli kirsikka kakun päällä kesälle 2014! Sain mahtavan tilaisuuden kuvata festarimuotia ja yleistunnelmaa Weekend Festivaaleilla. Kyseinen viikonloppu oli uskomaton ja muistelen sitä vieläkin suurin hymy kuopin -- en malta odottaa ensi vuoteen, nimittäin tänne mä palaan! Olin mukana Weekendissä silloin ekana vuonna, mutta viime vuosi jäi minulta pois. Tänä vuonna halusin kokea sen mistä kaikki puhuivat ja kun näin sen, ymmärsin mistä oli kyse. En ole aikaisemmin nähnyt festivaaleilla sellaista tunnelmaa mitä koin Weekend Festivaalilla. Ihmiset tanssivat, pitivät vilpittömästi hauskaa ja nauttivat hetkestä, jopa silloinkin kun vettä alkoi sataa kaatamalla. Minulla oli tuolla todella hauskaa, ja eikä vain sen takia että otin kuvia ja näin uskomattomia artisteja. Haluan kiittää tässä niitä blogini lukijoita jotka kertoivat lukevani blogiani ja sanoivat mitä herttaisimpia sanoja. Nappasin myös lukijani, Camilla kanssa kuvan. Kiitos Camilla tuestasi! 


|OUTFIT| (click for items)

|TOPSimilar here
|SHORTSSimilar here
|SWEATERSimilar here
|BAGSimilar here
|HATSimilar here


12 comments:

 1. Eiiiii! Niin mahtavia kuvia että ärsyttää kun ei itse päässyt paikalle :D Ihan huippuja kuvia, hyvä fiilis välittyy kyllä tänne sateen keskellekin!

  http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Onneksi tää tulee taas ensi vuonna niin tuut messiin! :) xx

   Delete
 2. Harmittaa etten nähnyt sua siellä:( mut tosi hienoja kuvia oot ottanu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eii!! Olisin niin halunnut halata sinua! Toivottavasti joku päivä nähdään! :) xx

   Delete
 3. Upeita kuvia! Millasella setillä otit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enni! Otin Canon Eos 6D + 24-105mm + 50mm :) xx

   Delete
 4. Haha näytetään hauskan samalta tossa hattukuvassa! Mielettömän hienoja kuvi oot ottanut! Kiitos ihanista sanoista! <3 Oli ihailtavaa tavata sut! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! :) Kiitos paljon ihana sinulle että sain tavata sinut! Toivottavasti nähdään pian uudelleen! :) xx

   Delete
 5. Hienoja kuvia oot (taas) ottanutt!! x :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/28/2014

  Amazing pictures!

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx