SAVE THE ARCTIC

One of my greatest passions is to be gentle to the earth. Whether it comes to eating, recycling or showering, I always think how earth will like it, especially the part of Arctic. The situation has gone worse and we need to do something about before it is too late. 

For simple thing as signing (easy with facebook), you are part of people who want to ask the leaders to create a global sanctuary in the uninhabited area around the North Pole, and ban on oil drilling and destructive fishing in Arctic waters.

When people come together and show that they care, the leaders will get it that this is more than just signing. We care, love and want to protect this planet.

I am so worried about this planet. So should be you. 


Yksi elämäni suurimmista intohimoistani on olla hellä tälle planeetalle. Teen ruokaostokseni paljon sen mukaan mikä on kierrätettävää. Käyn suihkussa nopeasti ja yritän aina säästä vettä parhaalla mahdollisella tavalla. Olen myös kummi WWF kautta saimaannorpalle, mikä on ollut pitkään yksi huolenaiheeni sillä niitä on vain satoja Suomessa ja ovat vähenemään päin.

Tämän artikkelin tavoitteena on saada teidän tuhannet ihmiset ruudun takana vaatimaan maailman päättäjiä perustamaan kansainvälinen suojelualue Pohjoisnapaa ympäröivälle asumattomalle alueelle sekä kieltämään öljynporaus ja tuhoisa teollinen kalastus arktisilla vesillä.

Mitä sinä voit tehdä, on allekirjoittaa facebookkia käytteäen, että sie välität ja haluat että Pohjoisnapa ei lähde enää pahenemaan päin.

13 comments:

 1. I always sign those kind of petitions cause I love animals!!!!
  Love Lynda
  http://fashion-petite.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Good to hear that! Thank you for your support! xx

   Delete
 2. Lovely post and so beautiful photos!
  Have a nice day!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  ReplyDelete
 3. Ihana hyvän asian postaus ❤️ Allekirjoitin, tosi hyvä kun linkkasit tänne, toivotaan että moni muukin allekirjottaisi ja asia pääsis eteenpäin!

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna! <3 Toivotaan parasta! <3

   Delete
 4. Thank you for sharing!

  ReplyDelete
 5. Anonymous4/12/2015

  Allekirjoitin:)

  ReplyDelete
 6. Kiitos tästä, sain paljon inspiraatiota ja rohkeutta julkaista oman postaukseni aiheesta! Ehdottomasti myös allekirjoitin :-)

  http://lauraemiliav.blogspot.fi

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx