LONGCHAMP PRESS

spalt_longchamp9
From Wednesday to Friday, I was sick. Yep. I had fever and had to vomit constantly. I would have been fine with the fever but the other part just was brutal. I don't get sick easily, can't remember when I was so sick. So when I get sick, it usually makes crawl under the sheets for days and it is awful. I am so happy to healthy again because being indoors for days is not my forté. 

So yeah, that basically tells the reason why I didn't post any new article on my blog. I was lucky enough to have the energy to go to the washroom. But anyways, as I was browsing my camera because my memory card is so full, I realized that I haven't share the pictures of Longchamp's new collection which is full of lovely pastel colors and neutrals. The bag in the second last picture is so lovely and it is pretty much the perfect bag for any outfit and it will pop out beautifully. I was also happy to see back bags in the collection because they are so huge right now.

Hei kaikki! Toivottavasti teidän viikko meni mukavasti ja olette saaneet tänä viikonloppuna nauttia ajastanne ilman kiirettä. Minun viikko ei niinkään ollut ruusuilla tanssimista sillä olin keskiviikosta perjantaihin todella kipeä. Kuume nousi pahimmillaan 39,5 ja sain tyhjentää kroppaani yläkautta – ei ollenkaan hauskaa. Kuumeen vielä kestän, mutta se että ruoka tulee ylös, on kidutusta pahimimllaan. 

Siinä onkin syy siihen miksi en ole päivittänyt paljoakaan mitään sosiaalisessa mediassa. Hyvä että miulla oli juuri ja juuri energiaa käydä vessassa ja täyttämässä vesipulloa. Mutta tässä sitä ollaan terveenä ja iloisena. Ollessani sängyssäni mukavat kolme päivää, kävin läpi kamerani muistikorttia ja siinä samalla tajusin etten ollut jakanut kuvia Longchampin uudesta mallistosta jossa kävin ennen muutoani Lontooseen. Mallisto oli ihanan keväinen, pastellinen ja ajaton. Laukku, mikä näkyy toiseksi viimeisimmässä kuvassa, on ihana huutomerkkiasuste asuun kuin asuun sillä värit ovat todella harmoniassa ja antavat sopivasti väriä mihin tahansa asuun. Olin myös iloinen siitä että myös Longchamp oli hoksannut lisätä reppuja mallistoon sillä reput ovat tällä hetkellä kuuminta muotia. Mulla on mielessä yksi reppu josta voisin kertoa teille myöhemmin lisää.

spalt_longchamp7

spalt_longchampspalt_longchamp4spalt_longchamp2spalt_longchamp3spalt_longchamp6spalt_longchamp5 spalt_longchamp8

20 comments:

 1. Great photos! LOVE some of the bags pictured here, Longchamp are def. "upping" their game. :)

  http://lartoffashion.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Natali! Longchamp really has become better and better each year! :) xx

   Delete
 2. The bags are amazing. I love them all. I hope you feel better darling. http://fashionablyidu.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. The bags looked so gorgeous! Thanks doll <3 <3

   Delete
 3. Anonymous5/10/2015

  Ihania laukkuja! Millaista siellä Lontoossa on ollut asua? Haluatko kertoa millaista esim ulkona kävely öisin on tai miten koet elämäsi muuttuneen siellä verrattuna suomeen?

  Ihana blogi!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Lontoossa on ihanaa asua. Ulkona ollessa välttelen pimeitä katuja samalla tavalla kuin Suomessa. :) xx

   Delete
 4. Anonymous5/10/2015

  You look gorgeous and so does the new collection!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was really inspiring collection! xx

   Delete
 5. You look so pretty Heidi! I would love to know more about you and your lifestyle in London? Do you have any fav spots you like to go?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I will make an article about that really soon! :) xx

   Delete
 6. Anonymous5/11/2015

  Ihana takki! Mistä ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin sen Zarasta kun olin Berliinissä. :) xx

   Delete
 7. Anonymous5/11/2015

  Ihania noi uudet le pliage nahkaversiot!

  ReplyDelete
 8. Voi ei, onneks on ohi tuo tauti! Tuo tokavikan kuvan laukku on kyllä munkin oma lemppari, rakastan noita värejä! Ihana postaus, terkkuja Lontooseen! :)

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi oli ohi! Ei ollut kiva oksennella joka toinen tunti. :/ Kiitos ihana <3

   Delete
 9. wahhhh very inspiring post:))

  Keep in Touch from Borneo, Indonesia
  visit Style with Story • | instagram •

  ReplyDelete
 10. Pretty and fun combination, And your photos have such a happy vibe, made me smile! ♥


  http://whalespa.net/pedicure-chairs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your lovely comment! <3

   Delete

Thank you so much for your comment! xx