MEETING KRISTINA BAZAN

kristina_bazan_heidi_caterinaSo yesterday was pretty interesting day for me. I met this girl who is pretty much one of the biggest fashion bloggers in the world, Kristina Bazan. I was chilling at Soho and noticed that Kristina Bazan and Fiona Zanetti were in the street. They just had finished a dinner so I think they were heading to their hotel because they had to wake up early for Cannes with Chopard. Pretty crazy, isn't it? Well, I couldn't help but just walk there and make sure that she was the actual Kristina and she was. 

I told her that she inspires me and also mentioned how much we both have in common. We are both scorpios, we are fashion bloggers + we both have the dream, which is singing. It truly is inspiring how far this girl has come and she is only 21 years old. 

I am so happy I got to meet her and say in person how important it is to believing in yourself and go forward for your dreams. We only live once so we better live it well and not regret. I wish all the best in life for Kristina!

Eilinen oli mielenkiintoinen päivä sillä tapasin henkilön, joka sattuu olemaan yksi suurimmista muotibloggaajista maan päällä, Kristina Bazanin. Hengailin Soholla ja nautin olostani kunnes tajusin että Kristina ja Fiona olivat kadulla. Piti ensin kysyä olihan hän se Kristina etten nolaa itseäni. 

Juteltiin Kristinan kanssa unelmista ja niiden saavuttamisesta ja kerroin miten paljon meillä on yhteistä, kuten se että olemme molemmat skorpioneja, muotibloggaajia ja meidän molempien suurin unelma on musiikki. Hän myös on n. 12-vuotiaan iässä alkanut kirjoittamaan omia lyriikoitaan ja unelmoinut laulajan urasta. Itselläni sama haave on ollut siitä asti kun kun tajusin mitä musiikki oli eli olin pari vuotias. Synnyin toki musikaaliseen perheeseen joten haave kyseisestä urasta ei tullut mulle puun takaa. 

Oli todella ilo jutella kasvotusten Kristinan kanssa ja siitä miten tärkeää on luottaa itseensä ja mennä eteenpäin unelmissa joita haluaa saavuttaa. Elämä on lahja, ja se kannattaa hyödyntää tavalla ettei kadu että jotain mitä halusi tehdä, jäi tekemättä. Toivon kaikkea hyvää hänelle urallaan ja toivon vilpittömästi että musiikkikuviot toteutuvat hänellä niin kuin hän toivoo. 


26 comments:

 1. Eikä, nyt oon kyllä kade! Kristina kuuluu myös mun lempibloggaajiin ja ois ihan huippua tavata hänet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ilo tavata hänet! Niin kaunis ja mukava! :) xx

   Delete
 2. Replies
  1. It was pleasure to meet her! xx

   Delete
 3. Wow, lucky you! She is perfect!
  x Fiona THEDASHINGRIDER.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Fiona! It was great meeting her! :) xx

   Delete
 4. That's amazing! So nice that you met her!

  Leftbankgirl.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I think it was faith – London is a huge place and there she was, couple meters away from me. :D xx

   Delete
 5. This is such a great post! How fantastic that you saw Kristina! Much success with your musical ambitions!

  xo, Bry

  TheLagoon.Naughty&Nice

  ReplyDelete
 6. wonderful post :)
  lg anna

  http://annuschkae.blogspot.de/

  ReplyDelete
 7. That's so cool! It's really nice to know how sweet she is with her fans. I look up to her as well and I can't believe she's so young! x
  www.looking-glass.ca

  ReplyDelete
  Replies
  1. She was so lovely! I know! 21! :D xx

   Delete
 8. Anonymous5/17/2015

  Olette molemmat niin kauniita!

  ReplyDelete
 9. Anonymous5/17/2015

  That's so cool! You both look gorgeous! <3

  ReplyDelete
 10. love her :)
  kisses from dubai ♥
  www.mahryska.com

  ReplyDelete
 11. i envy you the meeting with Kristina :)
  http://miskaholla.blogspot.sk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was pretty random...like how is it possible that we were in the same street? :D xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx