READY TO GOMy current foundation, which happens to be also my favorite foundation of all time is READY by Bare Minerals. I own so much to my dear friend Meri who introduced me to this amazing foundation which changed my makeup routine forever. I have been using the foundation for a while now and I am so in love with it. Every time when I go to the airport, I buy this foundation because it is a bit expensive so you get it for £20,80 without taxes. While I was getting my foundation, I noticed something that I didn't see before, a foundation travel kit, which I also had my skin tone. I tested every single product and I must say I fell in love with the convenience of the product. I can do my basic foundation with the larger one but when I need to touch up, I can just use this one. This ready to go kit cost me £20,80 which was really inexpensive! So if you are a fan of this foundation, pick this up the next time you are at the airport! 

Minun tämän hetkinen meikkivoiteeni on Bare Mineralsin READY tuote. Olen ollut kiitollinen rakkaalle ystävälleni, Merille, siitä asti kun hän tutustutti minut kyseiseen tuotteeseen. Olen ollut uskollinen tälle siitä asti kun ostin sen ensimmäisen kerran Stockmannilta. Harmi kuitenkin että kyseinen meikkivoide maksaa yli 40e Suomessa, ja onneksi se on halvempi Lontoossa, mutta sielläkin meikit maksaa. Siksi, aina kun lennän, käyn hakemassa kyseisen meikkivoiteen tax free-osastolta. Odottaessani lentoani Suomeen, menin ostamaan meikkivoidetta ja siinä samalla kun höpöttelin kaikkea maan ja taivaan välillä myyjän kanssa, katseeni osui tuotteeseen joka veti kieleni solmuun. 

Meikkivoiteesta oli tehty READY TO GO travel kit-tuote jossa on mm. meikkivoide ja peitevoide. Siinä sitten myyjän kanssa testattiin jokaikinen osa tuotteesta sillä halusin jokaisen osan tuotteesta sopivan mun iholle. En olisi sijoittanut rahaani tähän senttiäkään jos yksikään osio tuotteesta ei olisi sopinut ihonväriini. Olen jo kerran tuotetta käyttänyt ja voin suositella teillekin sitä! Jos kyseinen meikkivoide on sinullakin käytössä, käy ostamassa tämä seuraavalla kerralla kun lennät!


14 comments:

 1. oh wow love this!
  kisses from dubai ♥
  www.mahryska.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/10/2015

  Ihana tuote! En ole koskaan tuota nähnytkään eli täytyy käydä testaamassa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen lämpimästi! xx

   Delete
 3. Replies
  1. Then there is two of us! :) xx

   Delete
 4. Interesting foundation. Bare minerals has some pretty good items. There compacts are nice. :) great review.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bare Minerals is amazing! :) xx

   Delete
 5. Anonymous7/12/2015

  I love this foundation! One of my favorites!

  ReplyDelete
 6. Anonymous7/12/2015

  <3
  Meri

  ReplyDelete
 7. Heippa,
  kuinka riittoisia on nuo paletit? Ja minkä verran hintaa oli tuolla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Miusta oikein riittoisia, tässä vielä grammoissa tiedot. :)

   meikkivoide on 4,5g
   kiinteä puuteri 4,5g
   aurinkopuuteri ja hehkupuuteri 1g
   peitevoide 1g

   Mie ostin tämän lentokentältä ja hintaa oli £20,80 mikä on n.28e. Nettikaupoista voisi löytyä edullisesti jos haluaa tilata Suomeen. Sokoksen sivuilla se on 59e mikä on aikamoinen hinta, mutta uskon että saat tämän edullisemminkin. :) xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx