I HATE BUYING BRAS

To be frankly honest, I hate buying bras. Yes, I have a list of things I hate to buy because it is so hard, time wasting and complicated. I also hate buying buying jeans because I have a small waist but my butt...you know what I am saying, right? Anyways, usually, when I go buying bras, it seems that I never find bras that would fit me for real. And asking a sales assistant to help you can be really awkward – yes I have had really EMBARRASSING experience with this kind of situation. Maybe I should share this story one day with you? 

Over a week ago, my friend, Daniela, introduced me to American Eagle. I have heard about this brand but never step a foot inside their store. So, we went in and she told me that their bras are must have. At that instant, I said let's go and see because I really trusted her opinion. We went there and somehow I knew I wasn't going to find bras for me. I took some bras and went to try them out. They didn't fit. So I asked the lady, who was working at the lingerie section to help me. She came to me and I showed the bras, hoping that she wasn't going to judge me or anything (okay, I WILL share the story with you soon). She told me that she knew what would fit me perfectly and went to pick them up. She came back with the black, laced ones which you can see down below and they seriously felt and looked amazing! I was so happy and excited! She was so kind and told me what my actual bra size was. I pretty much swore in that moment that for now on, I will buy my lingerie from that particular American Eagle in Westfield. After buying them, I felt so happy, and, I got 20% off! Because the costumer service was so amazing, I also bought grey, laced bras that are so comfortable and soft!

Do you guys hate buying bras? If not, is there something that you don't want to buy until you have to, because you need them?

Jos ollaan rehellisiä, mie vihaan ostaa rintaliivejä sydämeni pohjasta. Kyllä, minulla on lista vaatteista joiden ostoa vältän sillä niiden sovittaminen on aikaa kuluttavaa, monimutkaista ja vaikeaa. Valitettavasti näitäkin vaatteita nainen tarvitsee joten en voi vältellä niiden ostoa koko loppuikääni. Vaikka rintaliivit pitävät ykköspaikkaa, ei farkkujen ostaminen ole sen mukavampaa. On se kiva kun vyötärö on kapea, mutta se takamus ja lantio...voi Pyhäselkä sanonko! 

Koska olen tietoinen siitä että alan puhumaan muusta kuin asiasta, palataan takaisin oikeaan kontekstiin, rintaliivien ostamiseen. Kun niitä käy ostamassa, et voi marssia saman tien kassalle ja heittää rahat tiskille. Ne on pakko käydä sovittamassa ja tästä alkaa se, missä mun pää menee sekaisin. Mie en vaan löydä rintaliivejä jotka sopisivat minulle, ja useimmiten on päätynyt liiveihin joissa ei ole toppauksia tai minkäänlaista tukea sillä mä en vaan jaksa sitä säheltämistä. Ja toki myyjää/asiantuntijaa voi pyytää avuksi mutta jos siitä tulee epämukava ja nolo tilanne, ei siihen halua enää toiste. Ehkä voisin jakaa tämän tarinan joku päivä?

Yli viikko sitten, kävimme ystäväni, Danielan kanssa Westfieldissä shoppailemassa. Kun kävelimme American Eagle -vaatekaupan ohitse, Daniela kehui kyseisen vaatemerkin rintaliivejä. Siinä samassa sanoin että mennään katsomaan sillä luotin hänen mielipiteeseen. Halusin ainakin kokeilla käsituntumalla miltä niiden materaali tuntuu. Materiaali tuntui tosi mukavalta ja pehmeältä joten päätin nopeasti käydä sovittamassa parit rintaliivit. Pukuhuoneessa kaikki meni toki niin kuin pitikin. Rintaliviit eivät istuneet ja en jaksanut lähteä seikkailemaan siellä joten uskaltauduin kysymään alusvaateosaston naista tulemaan pukuhuoneen ovelle. Vaikka päässä pyörikin epämukava kokemus, toivoin että nainen joka oli tulossa auttamaan, ei tulisi tuomitsemaan tai nauramaan. 

Nainen tuli siihen ja kerroin rehellisesti mitä etsin. Nainen sanoi että hän tiesi heti mikä minulle sopisi ja lähti hakemaan kyseistä paria. Hän toi minulle mustat pitsiset rintaliviit (näet kuvat alla) ja laitoin ne päälle – ne istuivat täydellisesti! Olin niin riemuissani! Hän oli niin iloinen puolestani ja kertoi että heillä oli 20% alennukset meneillään joten saisin ne hyvään hintaan. Kun maksoin rintaliviit, päätin käydä kiittämässä tätä nuorta naista joka todellakin teki rintaliviien ostamisesta paljon mukavamman kokemuksen. Siinä samalla, huomasin harmaat, pitsiset rintaliivit. Menin äkkiä sovittamaan ne ja päätin ostaa ne myös sillä naisella ei voi koskaan olla pitsisiä rintaliivejä liikaa. Lupasin sekä minua auttaneelle naiselle, mutta myös kassalla olevalle myyjälle, että tästä lähtien ostan rintaliivini heiltä. En vaivaudu menemään muualle vaan aion aina palata Westfieldin American Eagle -vaatekauppaan, kun tulee tarve rintaliiveille.

Tästä tuli pidempi postaus kuin oletin, mutta halusin vain kertoa miten onnellinen olin niin mahtavasta asiakaspalvelusta. Hyvä asiakaspalvelukaan ei ole aina itsestäänselvyys ja valitettavan monesti olen joutunut lähtemään kaupasta tyhjin käsin huonon palvelun takia, vaikka olenkin halunnut ostaa jotain. Onko teillä jotain vaatetta, jonka ostoa vältätte niin pitkään kunnes se on pakko ostaa?
14 comments:

 1. They are so cute and your story so fun hahahaha
  Can't wait another article
  C.
  https://bridgetbyc.wordpress.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I am so happy to hear that somebody read the whole thing!! :D xxx

   Delete
 2. These bras look good! I hate how hard it is to find a bra that would fit and look good!

  www.elabellaworld.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Ela! I am so happy to own bras that fit me perfectly! <3

   Delete
 3. American eagle is a great store. Such pretty bras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know right! I can't wait to shop even more bras! :D xx

   Delete
 4. Anonymous9/29/2015

  I hate buying jeans. I am so long that most of the jeans are too short for me. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. I feel you girl! Buying jeans is pain in the butt when you are scouting to find a single pair but nothing fits. In your case it must be even more stressful but luckily we are all in this together! xx

   Delete
 5. Anonymous9/29/2015

  Mä en käytä rintaliivejä ollenkaan. Ei ole mitä tukea, mutta tuollaisia pitsisiä voisin todellakin käyttää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä pitsiset ovat niin mukavat päällä! <3

   Delete
 6. Anonymous9/29/2015

  Oh my god! I love what you bought! And thank you for this post! I had fun time to reading it and I am really curious about the sales assistant that you mentioned in the beginning.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Yes, I will talk about my "not so great" bra shopping experience. :) xx

   Delete
 7. chichandbagnews http://www.chichandbagnews.com
  2015chichandbag http://www.2015shoplvbags.com
  lv handbag shop  http://www.2015chichandbag.com
  louisvuittonstore  http://www.2015lvhandbagshops.com
  charming bagshops http://www.2015louisvuittonshop.com
  michaelkorsmks http://www.backpackbagchanels.com
  parajumpersoutletcollection
  chanelshops  http://www.michaelkorsmks.com
  shopslvbag  http://www.hollisteroutletestore.com
  cocobagsale  http://www.parajumpersoutletcollection.com
  cocobag absolutely stunning http://www.lvbagukshop.com
  cocobagsaleonline http://www.2015chanelshops.com
  jacketsalemalls hot sell http://www.2015cocobag.com
  Love your handbag http://www.2015shopslvbag.com
  bagoutlet http://www.2015louisvuittonlvbag.com
  globalhandbag  http://www.2015cocobagsale.com
  Like your style!Click us with popular fashion accessories
  tophandbag  http://www.2015baglvlouisvuitton.com
  louisvuittonhandbag http://www.2016bagshop.com
  Exquisite luxurylv http://www.2016handbag.com
  bagshoeshop http://www.cocobagsaleonline.com

  ReplyDelete
 8. I didn't know this brand... After that I want to buy one!! They are really cute!

  Messy Blonde | Bloglovin

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx