ITSU, A PLACE TO EAT SUSHI


One of my top 5 places to eat is Itsu. This sushi restaurant is the perfect place to grap delicious and surprisingly inexpensive sushi! Every time, when I am hungry, I don't need to look for this place – Itsu is everywhere in London, which just adds the points! If you follow me on snapchat (@heidicaterina), you saw me and Jenni, eating at Itsu during the London Fashion Week. One of the best thing about it place is that 30 minutes before closing, all the sushi is 50% off! 

Yksi minun suosikkiravintoloista on Itsu. Tämä sushiravintola on täydellinen paikka kun tarvitsen ruokaa nopeasti, ilman että hinnasta ja laadusta täytyisi tinkiä. Jos seuraatte minua snapchatissa (@heidicaterina), huomasitte varmaan että muotiviikkojen aikaan, kävin Jennin kanssa vain Itsussa syömässä. Niin helppo ja herkullinen paikka ettei toistaiseksi ole tullut Kotoa tai Sushi Bar + Wine -ravintolaa ikävä. Ja hyvänä bonuksena tulee se että puolta tuntia ennen sulkeutumisaikaa, kaikki sushit on puoleen hintaan! Myönnän että olen monesti mennyt taktikoiden sinne juuri kun hinnat on puolitettu.

8 comments:

 1. Tammikuussa Lontoossa ollessani kävin ensimmäistä kertaa Itsussa ja rakastuin! Mun mielestä ketju voisi kyllä laajentaa muuallekin Eurooppaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. EIkö olekin aivan mahtava mesta! Tää konsepti toimisi missä vain! :) xx

   Delete
 2. Coucou c'est moi Chloé By Night !
  J'ai décidé de recommencer l'expérience "blog" à zéro avec dorénavant un nouveau blog : https://bridgetbyc.wordpress.com/
  N'hésite pas à venir !
  Bisous

  ReplyDelete
 3. I love sushi!! It is so good! Looks yummy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. If I could choose one dish that I will eat for the rest of my life, it would be this! xx

   Delete
 4. 50% off sounds good :) It looks delicious! x

  www.elabellaworld.com

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx