CHALLENGE: VEGAN DIET

I can't believe that I am finally doing this post! For a long time, I have been considering going vegan diet. Not because of my own health but because I love animals. There are so many emotions going through in my mind that I don't know where to start. There are many reasons why I am doing this. First of all my constant tiredness (falling asleep at 5pm, waking up 10pm and staying up till 3am), weight gain and above other health issues. I just feel like my body is going nuts! So what I feel doing, is to try vegan diet at least for a month, because I want to see if vegan diet would be the answer to my well being. 

If you guys want to support me, please go follow me on snapchat : heidicaterina, where I will be capturing every single meal for the next 30 days. Also, stay tuned for vlogs on my youtube channel, where I will be sharing my thoughts on how veganism has changed me. And if you also want participate on this challenge, that would be awesome because we can all support each other!

This is a new beginning that scares me but also excites me very much!

En voi uskoa että kirjoitan tätä postausta. Jo pitemmän aikaa, olen harkinnut että alan vegaaniksi. Päässäni pyörii tuhat triljoonaa ajastusta enkä oikeasti tiedä miten tämän kertoisin (lue: lukihäiriö). Minulla on monta syytä miksi haluan kokeilla tätä. Miksi kirjoitin kokeilla? Annas kun selitän ennen kuin kukaan vetää hernettä nenäänsä. Syy miksi haluan kokeilla tätä vähintään kuukauden ajan, ei ole vain eläinten vaan myös itseni takia. Olen huomannut olevani väsynyt jo kello viiden jälkeen ja sammun sänkyyn kunnes herään kymmenen aikaan illasta ja valvon kello kolmeen asti aamuyöllä. Olen huomannut että kroppani on muuttunut ja mielialani ailahtelevat. Tuntuu että kroppani on aivan sekaisin, joten tästä syystä haluan kokeilla josko vegaani ruokavalio saisi kroppani ja mieleni kuntoon.

Jos haluat tukea matkaani tämän 30:nnen päivän aikana, seuratkaa minua snapchatissa :heidicaterina, jonne tulen jakamaan joka ikisen ateriani jonka syön seuraavien päivien aikana. Vielä parempi tuki on jos lähdet kokeilemaan kyseistä haastetta kanssani! Tuetaan toinen toista!

8 comments:

 1. I like so much this food.
  http://elsecretodemistercloset.com

  ReplyDelete
 2. Itsekin olen harkinnut jättäväni eläinperäiset tuotteet kokonaan pois ruokavaliosta rakkaudesta eläimiä ja huolesta ympäristöä kohtaan. Kun aloin aikoinaan havahtua näihin etiikka- ja ympäristöasioihin aloitin pienestä, päädyin lopulta isoihin ruokavaliomuutoksiin ja nyt olen semmoinen keskitien kulkija. Lihaa en ole suostunut syömään aikoihin, lukuun ottamatta kalaa, jota syön joskus terveyssyistä, vaikka kalastaminen onkin mielestäni hyvin julmaa.

  Jos olet itse ollut ollut tähän asti lihansyöjä(?) on varmasti hyvin vaikea yhtäkkiä ruveta vegaaniksi. Onneksi netistä kuitenkin löytyy paljon hyviä, eksoottisia reseptejä ja tietoa tasapainoisesta vegaaniruokavaliosta. :) Itse tykkään erilaisista sosekeitoista, salaateista ja kasvismuhennoksista, jotka on kevyitä ja helppo tehdä kauden aineksista. Jos sua kiinnostaa, voit myös laskea, paljonko rahaa säästät vegaaniruokavaliolla. Pieni varoituksen sananen: kannattaa varautua siihen, että joillakin on vegaaneja kohtaan ennakkoluuloja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anteeks myöhäinen vastaus! Olen syönyt enimmäkseen – kana ja punainen liha eivät ole olleet niin tärkeitä minun ruokavaliossani eli niiden jättäminen pois ei ollut hankalaa. Tällä hetkellä olen ollut 6pv vegaani ja olo on hyvä eikä minusta tunnu että ruokavalioni olisi yhteen poikkeava sillä syön terveellisesti, täytyn ruoasta ja saan siitä tarvittavat polttoaineen päivään. :) xx

   Delete
 3. Great that you will try a vegan diet! http://cosmicconfession.blogspot.de/

  ReplyDelete
 4. Really cool! I'm vegetarian too and leaning towards vegan...you go, girl! :)
  Christina ♥ https://caliope.name

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx