NEW MONTH, PERMANENT CHANGES

Wearing: Coat Mango (Similar here) | Jeans Zara (Similar Here) | Sweater Brandy Melville (Same here)
| Bag Alexander Wang (Same here) | Sneakers Converse (Same here)
Watch Daniel Wellington* (Same here)

December is here! Time really flies by so fast! The weather in London is still so grey, autumn-ish and pretty warm considering the fact that it could be colder during this time of the year. November was a month of many events: sad, happy and life changing. My vegan diet is still going strong and I feel so motivated by it that I might stay vegan after this challenge is over. Saving animals makes me so happy and also the fact that I am not part of eating sadness, torture and suffer. Might sound harsh, but unfortunately it is true. 

If you want to see how I am doing with my diet, go check me out on snapchat (heidicaterina) and also on youtube (heidi caterina) because I will be sharing quick, easy and inexpensive ways to vegan way! Who said that you have to eat animals in order to eat healthy and have all the energy and happiness you need in life.

Joulukuu on täällä vaikkei siltä rehellisesti sanoen tunnu! Lontoossa vallitsee syksyinen ja leuto sää. Ainoa asia mikä muistuttaa että joulu on kohta ovella on joka paikassa olevat joulukoristeet. Olisi ihana saada tänne hieman valkoista peitettä maahan sillä se heijastaisi ihanasti lisää valoa kaduille. Marraskuu meni todella nopeasti ohi, ja se oli todellakin tunteiden ja kokemusten vuoristorataa. Se piti sisällään iloisia, surullisia mutta myös elämän muutokseen liittyviä muutoksia mm. vegaanihaasteen. Nyt kun olen ollut jo melkein kaksi viikkoa vegaani, tästä on tullut minulle jo osa arkea, enkä näe tässä mitään hankaluuksia. Olen paljon pirteämpi, iloisempi, hiukseni ovat pehmeämmät, kynteni kasvavat vahvempina ja vatsani turvotus on kadonnut. Ei se että voin hyvin, mutta se että olen joka päivä pelastanut yhden eläimen. En ole enää mukana tuhlaamassa vettä lihateollisuuteen ja eläinten kidutukseen ennen kuin ne päätyvät lihatiskille. Tämä saattaa kuullostaa raa'alta, mutta sitä se on. 

Olkaa kuullolla youtube -kanavani puolella, sillä tulen jakamaan ja näyttämään helppoja, edullisia ja nopeita tapoja nauttia vegaanina olemisesta. Kuka sanoi että eläintuotteita syömällä, voit saavuttaa moniravinteisen ja onnellisen elämän kun voit vegaanina tehdä aivan samoin ja samalla pelastaa eläimiä!

10 comments:

 1. love your fashion girl simple yet classy hope we can be connected <3

  http://delynisyeshuiie.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Love this casual look! So comfy & chic! Glad to hear you're enjoying the vegan lifestyle!
  xMC
  http://mc2squared.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I love being a vegan! I will be sharing many vegan updates soon! :) xx

   Delete
 3. Anonymous12/03/2015

  Tosi ihana toi neule! Mulla on ollut etsinnöissä harmaa, rento neule. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Tämä on aivan ihana! xx

   Delete
 4. You are like a model! I love how you pose, because it is so effortless! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, you made me blush! Thanks so much! xx

   Delete
 5. Anonymous12/04/2015

  Love this casual outfit!

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx