THE BEST STYLER I HAVE EVER USED


I have always been really clumsy with my hair. I rarely do any kinds of curls on my hair because I just can't. I don't have any patience when it comes to curling my hair because the iron wraps and twists my hair all over it and it hurts a lot. So yeah, that's why I was a bit skeptical when New York based company, IrresistibleMe approach me with their curling iron. I hoped and prayed that this will be it. This will be the one that makes hair curling easy and quick. And oh boy it did. I can't emphasize how easy it is to create easy curls just in short five minutes. And straightening is even faster and makes my hair glow which is insane! 

Mie olen aina ollut todella kömpelö tekemään hiuksilleni mitään. Varsinkin muotolurautojen käyttö, on minulta vaatinut kärsivällisyyttä. En tiedä onko syy ollut minussa vai muotoiluraudassa, mutta kiharat eivät ole koskaan onnistuneet. Sen takia olin hieman skeptinen aluksi kun minuun otettiin yhteyttä New Yorkilaisesta IrresistibleMe -yrityksestä jossa tiimi halusi lähettää minulle testiin muotoilurauda joka on valmistettu helposti käytettäväksi. Suostuin yhteistyöhön vain siinä toivossa että nyt tärppäisi eikä minun tarvitsisi repiä enää hiuksiani päästäni.

Kun sain muotoiluraudan, ihastuin sen kauniiseen, punaiseen väriin. Aloin sitä saman tien testailemaan silä halusin tietää, olinko löytänyt täydellisen muotoiluraudan. En ala tässä erikseen hyviä puolia listaamaan, sillä ne on listattu ylhäällä olevaan kuvaan. Sanon vain sen että etsiminen on loppunut sillä tämä laite luo mulle täydelliset laineet ja niiden teko on vielä kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin helppoa.

14 comments:

 1. I need to try this you have convinced me

  Emma | With A City Dream

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad to hear that! I love this! xx

   Delete
 2. I need a new flat iron soo badly! I was thinking about getting a ghd.

  ReplyDelete
 3. Anonymous12/10/2015

  oot niin kaunis!

  ReplyDelete
 4. Your hair look so gorgeous!!

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/10/2015

  tosi ihanat hiukset sulla!

  ReplyDelete
 6. Voi samaistun niin paljon,oon luovuttanu aikalailla kaiken kampaa monimutkasemman kanssa kun mikään ei tunnu toimivan haha, mutta tää kuulostaa kyllä lupaavalta pitääpä kokeilla josko mullakin kävis nyt vihdoin tuuri! :D

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon semmonen kömplelö kihartamisen suhteen. Oon niin fiilareissa että vihdoin osaan hoitaa homman kotiin! :) xx

   Delete
 7. I was contacted to for hair extensions review and they didn't disappoint me. Their curler looks nice too :)

  Have a nice day!

  xoxo,
  SHAIRA
  www.missdream-girl.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh! I am sorry to hear that! This flat iron is amazing!! xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx