THE BEST VEGAN LUMINIZER

For the longest time, I have been wanting to have the luminizer by theBalm. Couple of my friends have this luminizer and every time when I have tried it, I have fallen in love with it. Since I became vegan, I want to make sure that the products that I purchase, don't support animal testing etc. Thanks to my dear friend, Daniela, I heard that this particular luminizer that I have been drooling over for a year now, is vegan! Can you imagine how happy I was to hear that? I really don't need any other product that this to highlight my features!

Olen jo vuoden ajan kuolannut theBalmin korostuspuuterin perään. Muutamalla ystävälläni on kyseinen tuote, ja aina kun kokeilen olen kokeillut sitä, olen rakastun siihen enemmän ja enemmän. Nyt kun olen ollut vegaani jo yli kuukauden ajan, olen ottanut enemmän selvää mm. meikkien suhteen mitkä merkit on vegaanisia, eivätkä tue eläinkokeita. Kyseinen korostuspuuteri on kummitellut mielessäni, mutta en ollut varma sen eettisyydestä, mutta onneksi, ystäväni Daniela sanoi minulle tuotteen olevan vegaani. Olin aivan fiilareissa että meikkituote jota hypetetään todella paljon on eettinen! Ja kun kyseistä korostuspuuteria olen niin pitkään halunnut, tuli helpottunut olo ettei kyseistä tuotetta ollut pilattu eläinkokeilla yms.


8 comments:

 1. Arvaa vaan mikä paljastui paketista, jonka kävin juuri pari tuntia sitten postista hakemassa ;) En ollut tiennytkään, että tää kulttikorostuspuuteri on myös vegaani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä!! Mahtavaa!! Joo! theBalm no cruelty free meikkiyritys! xx

   Delete
 2. Sounds like a great product! !!!

  ReplyDelete
 3. This product is vegan! Omg!! <3

  ReplyDelete
 4. Anonymous1/02/2016

  Mahtavaa jos voisit kertoa sun lemppari vegaaniset meikit! Mä olen tosi kiinnostunut cruelty free meikeistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Semmoinen postaus on muuten tuloillaan! xx

   Delete

Thank you so much for your comment! xx