GOODBYE

Since last year, I have been thinking what is the main reason I blog. Is because I like fashion and beauty? Over the months, I came to realize that I want to give so much more than just pretty outfits and latest beauty tips. I want to say goodbye to Searching for the Little Black Dress years and bring a new website called HEIDI CATERINA, where I share more about who I AM. For now on, I will be talking and showing my passion for acting and singing (I will me filming monologues & singing on my youtube), let you know more about life in London etc. Don't think I am not including fashion on my website anymore haha. I will, but I want to place to be so much more! :)

Jos rehellisesti puhutaan, olen miettinyt syitä miksi bloggaan. Bloggaanko koska tykkään muodista ja kauneudesta? Haluanko inspiroida? Viime kuukausien aikana, tajusin että haluan antaa teille paljon enemmän. On siis aika kuopata Searching for the Little Black Dress -aikakausi ja aloittaa uusi alku. Uuden blogini nimi on Heidi Caterina. Haluan kirjoittaa paljon muustakin kuin vain muodista ja kaikesta "kivasta". Haluan inspiroida teitä toteuttamaan TEIDÄN villeimmät unelmat. Tulen jakamaan blogissani siis enemmän näyttelemiseen ja laulamiseen liittyviä postauksia ja videoita. Lisäksi tulen kertomaan millaista on elää Lontoossa ja tehdä töitä unelmien eteen. Ja vaikka kuinka haluaisin, en mie voi jättää muotia kokonaan kuvioista pois. ;)

6 comments:

 1. Wow! I am so proud of you! <3

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa hyvältä. :)

  ReplyDelete
 3. Wau vähänkö hienoa, oon tosi ilonen sun puolesta että oot löytäny sun juttus ja tosi ilonen meiän puolesta että bloggailua kuitenkin jatkat! Ootan innolla jatkoa kuulostaa oikeen hyvältä ;)

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Onnea uuteen alkuun! Mukana roikutaan joka tapauksessa. :) <3

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, niin ihanaa että silti aiot jatkaa bloggaamista, oli se sitten ihan mistä tahansa. Oot niin upea ja inspiroiva ihminen, et todellakaan pelkästään muodin kautta (vaikka sun tyyli on ihan ah-mazing). Ihan mahtavaa että oot löytänyt sun juttusi ja on ilo seurata sua toteuttamassa sun unelmaa, ja lisäksi saada siitä vielä itselle niin inspiraatiota. Olet mahtava ♥

  ReplyDelete
 6. Löysin juurio blogisi ja rakastuin siihen hetken selailtuani! Vaihoin myös jokusen aika sitten blogin nimeni omaan nimeen sen takia, koska halusin jakaa mun elämää paljon monipuolisemmin. Ja tuo kuva tässä postauksessa on jotenkin ihana ja muodikas, upeeta!

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment! xx